Home / ZANIMLJIVOSTI / Na Fejsu je napisala da ima 14 godina i namamila je pedofila na sastanak: A onda je monstruma dočekao njen dečko bodibilder! (VIDEO)

Na Fejsu je napisala da ima 14 godina i namamila je pedofila na sastanak: A onda je monstruma dočekao njen dečko bodibilder! (VIDEO)

pedofilPedofil iz Velike Britanije Krejg Čepmen upao je u zamku aktivista za zaštitu dece Kejti i Nila Ivala.

Par je namamio Čepmena preko Fejsbuka. Oni su na toj društvenoj mreži napravili profil 14-godišnje devojčice Keri. Oni su samo čekali pedofile da se upecaju. Vrlo brzo, izmišljenu devojčicu kontaktirao je Čepmen. On je počeo devojčici da šalje eksplicitne poruke.

– Na lažnom profilu je jasno stajalo da Keri ima 15 godina, a posle smo Čepmenu napisali u poruci da ona ima 14 godina. Kao što smo očekivali, to je njemu bilo potpuno nevažno. Počeo je da navaljuje i tražio je sastanak sa Keri – priča Kejti.

Oni su zakazali sastanak sa seksualnim predatorom u jednom supermarketu.

Po dolasku u supermarket napaljeni Čepmen je odmah počeo da zove broj telefona na koji je trebalo da se javi imaginarna devojčica.

Međutim, na njegovo veliko iznenađenje, s druge strane linije bila je Kejti, a samo par metara dalje čekao je njen mišićavi suprug Nil. Par je sa sobom poneo i kameru tako da je i zabeležio prvi kontakt s pedofilom.

– Odmah smo Čepmenu dali do znanja da znamo ko je on i da smo pozvali i policiju. Pedofil je počeo da beži, ali mi smo se potrudili i blokirali smo mu izlaz – rekao je Nil i dodao da nikada nije agresivan, ali da mu je životna misija da privede perverznjake pravdi.

Čepmen je uhvaćen i osuđen na 16 meseci zatvora.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …