Home / ZANIMLJIVOSTI / Najjače žensko oružje za zavođenje: Ovom triku nijedan muškarac ne može da odoli!

Najjače žensko oružje za zavođenje: Ovom triku nijedan muškarac ne može da odoli!

par-dvoje
Jači pol smatra ženski glas kao nešto vrlo atraktivno, ali važno je i da dobro razmislite šta ćete reći.

Naučnici su sproveli istraživanje kako boja glasa utiče na muškarce i žene kada je u pitanju zavođenje.

Rezultati su bili neverovatni – boja glasa, kao i način govora su definitivno najjače žensko sredstvo za zavođenje na koje muškarci padaju!

Naime, stručnjaci su tražili od kandidata da normalnim glasom broje od jedan do deset. Nakon toga, ti isti muškarci i žene morali su da ponove radnju, ali drugačijom bojom glasa, odnosno onako kako oni smatraju da zvuči seksi i zavodljivo.

Druga grupa muškaraca i žena odslušala je njihove snimke i morala da odluči šta od navedenog zvuči zavodljivo, a rezultati su ispali vrlo zanimljivi:

Žene uopšte nisu reagovale na muške pokušaje da bojom glasa zvuče seksi, dok su muškarci zavodljivi ženski glas smatrali neverovatno seksepilnim.

Naučnici objašnjavaju da žene, kada žele da zvuče seksi, spuštaju glas kako bi postao dublji, govore sporije i tiše, što muškarci smatraju mnogo atraktivnijim od normalnog tona kojim uobičajeno govore.

Takođe, oni tvrde da je tu zapravo reč o prirodnoj, instinktivnoj reakciji,koja na muškarce deluje poput oblika tela ili mirisa kože. Iako su dokazi izneseni na videlo, ipak prvo razmislite šta ćete reći kada želite da zavedete muškarca, a ne samo kojom bojom glasa.

(Stil)

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …