Home / ZANIMLJIVOSTI / Nakon što odgledate ovaj video, nećete više nikada u životu jesti KINESKU HRANU! (VIDEO)

Nakon što odgledate ovaj video, nećete više nikada u životu jesti KINESKU HRANU! (VIDEO)

kineska-hranaU frižideru su zatekli meso i povrće naslagano jedno na drugo, bez folije ili bilo kakve zaštite. Otvorene kantice ulja i soja sosa stajale su skoro na podu koji je više nego prljav

Prljavo posuđe na sve strane, filteri od aspiratora i radne površine su delić “atmosfere” koju možete zateći u kuhinji jednog kineskog restorana u Hempširu. Nakon gledanja ovog videa, svakako ćete barem malo razmisliti da li ćete jesti opet kinesku hranu ili popularno “kineze“.

U frižideru su zatekli meso i povrće naslagano jedno na drugo, bez folije ili bilo kakve zaštite. Otvorene kantice ulja i soja sosa stajale su skoro na podu koji je više nego prljav. Umazane radne površine, skorela masnoća i ostaci hrane su ono što se moglo videti po celoj kuhinji.

Za neke stvari, snimatelj se upitao da li su uopšte čišćene od otvaranja restorana i postavljanja površina.

Podovi prljavi, zidovi isprskani, sudovi umazani, a hrana otvorena i svuda po kuhinji razbacana su ono što se moglo videti u ovom kineskom restoranu.

Ovaj video je bio dovoljan da sledeći put barem malo razmislimo prilikom kupovine “kineza”.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

SRBI, GLEDAJTE I DALJE TURSKE SERIJE- ZA NJIH SMO KRVOLOČNI KOLJAČI A KNEZ LAZAR MONSTRUM KOJI PIJE KRV IZ LOBANJE (VIDEO)

Turske serije su izuzetno popularne u Srbiji, ali većina ljubitelja ovih sapunica, nije ni svesna …