Home / ZANIMLJIVOSTI / NARUČILA JE STO PREKO INTERNETA, a kad je stigla kutija, počela je da se POMERA- Evo šta je bilo u njoj (VIDEO)

NARUČILA JE STO PREKO INTERNETA, a kad je stigla kutija, počela je da se POMERA- Evo šta je bilo u njoj (VIDEO)

paketFoto: AP/Tanjug

– Dostavljač je doneo kutiju na kojoj su se videle rupe, ali smo tada večerali pa sam kutiju unela u kuću. Otvorili smo je i posle nekoliko sekundi smo shvatili da nešto nije u redu – izjavila je Ket Kahraman

Ket Kahraman iz Velike Britanije je preko Amazona naručila sto, a kada joj je kutija sa porudžbinom stigla na kućnu adresu, nastao je šok, jer se u njoj nešto micalo. U kutiji su se nalazila četiri živa miša!

Pored četiri živa miša, u kutiji su se nalazila još tri mrtva glodara.

– Dostavljač je doneo kutiju na kojoj su se videle rupe, ali smo tada večerali, pa sam kutiju unela u kuću.

Otvorili smo je i posle nekoliko sekundi smo shvatili da nešto nije u redu, a odmah nakon toga pojavio se prvi miš. Bila sam šokirana.

Uspela sam da jednog miša zgrabim i stavim u plastičnu kutiju, a potom sam videla još nekoliko živih i mrtvih – ispričala je Ket.

Ket, koja živi sa tri prijatelja, odlučila je da ove životinje zadrži kao ljubimce.

– Moji cimeri su iz Švedske, Francuske i Italije, a ja sam i Austrije, pa smo na kutiji napisali “ja sam siroče” na različitim jezicima, jer su miševi ipak izgubili majku – dodala je Ket.

Amazon se izvinio i ponudio Ket da joj potpuno refundira novac koji je platila za sto, a takođe je dobila i poklon karticu u iznosu od 77 evra.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …