Home / ZANIMLJIVOSTI / NASA MU JE PLATILA 14.500 EVRA da leži u krevetu! Ali, postoji jedan mali problem… (FOTO) (VIDEO)

NASA MU JE PLATILA 14.500 EVRA da leži u krevetu! Ali, postoji jedan mali problem… (FOTO) (VIDEO)

noge– Prihvatio sam ponudu pošto sam ostao bez posla. Do tada nikad nisam bio ozbiljnije bolestan da bih morao da ležim u bolnici – rekao je čovek koji je zaradio novac ležeći u krevetu

Poznato je da američka NASA plaća oko 5.000 dolara mesečno dobrovoljcima koji su spremni da 70 dana provedu ležeći u krevetu, a nekad je ta cifra i veća.

Jedan od njih bio je i Endrju Ivanicki, koji je tako zaradio 14.500 evra. On je zapravo bio plaćen da bude zamorče kako bi NASA utvrdila na koji način mikrogravitacija utiče na telo tokom svemirskih letova.

On je svoju “misiju” započeo krajem prošle godine, a sada je pričao o iskustvima koje je doživeo tokom tih 70 dana.

– Prihvatio sam ponudu pošto sam ostao bez posla. Do tada nikad nisam bio ozbiljnije bolestan da bih morao da ležim u bolnici – započeo je priču Enrju.

5004On je objasnio da je tokom 70 dana konstantno morao da leži u krevetu u kojem je jeo, pio, spavao i obavljao nuždu.

– Svakog dana budili su me u šest ujutru, a uveče su se svetla gasila u 10 sati. U toku dana nisam smeo da zadremam – priča Enrju.

5004Soba u kojoj je bio je 24 sata dnevno bila pokrivena kamerama. Praktično, nije imao nikakvu privatnost.

– Kada bih pozvao sestru da bih obavio nuždu, ona bi razvukla zavesu iznad mog kreveta. To je bio jedini trenutak privatnosti – objasnio je Amerikanac.

5004On kaže da je vreme prekraćivao čitanjem knjiga i surfujući po internetu. Tokom 70 dana njegovoj devojci su dozvolili da ga obiđe, ali oni su mogli samo da se drže za ruke dok su intimni odnosi bili zabranjeni. Kako kaže – to je bio pravi pakao, ali se isplatio.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …