Home / ZANIMLJIVOSTI / NE BOJTE SE: Otkriveno nekoliko načina na koje ‘duhovi’ pokušavaju da komuniciraju s vama..

NE BOJTE SE: Otkriveno nekoliko načina na koje ‘duhovi’ pokušavaju da komuniciraju s vama..

meditacijaFoto: pixaby.com

Kada osoba umre, odnosno duša napusti fizičko telo, mogu joj se dogoditi mnoge stvari. Preminula osoba pre narednog ‘rođenja’ ima sposobnost da neko vreme (duže ili kraće – zavisno od karme), boravi na Zemlji bez uzimanja fizičke forme.

Ona to može učiniti iz mnogo razloga, ali osnovna ideja je da pokušava da shvati odnosno da postigne nešto što treba da razreši situaciju koja nije za života prirodno rešena, nešto što muči nju ili vas i što vama ili njoj ne da idete dalje ili da prosledi važnu poruku…

Pošto ne uzimaju fizički oblik, te duše mogu komunicirati samo nesvakidašnjim sredstvima.

Ovde su neki od uobičajenih načina kojima “duhovi” (duše bez tela) pokušavaju razgovarati s nama. Ukoliko vam se događa nešto od toga, zaboravite na strah od nepoznatog i slušajte svoju intuiciju. Samo vas vaša intuicija može stvarno voditi.

Duhovi su najpoznatiji po tome što pokušavaju doći do nas kroz snove i meditaciju. Tada su naše misli mirne i mi smo otvoreniji. Oni će stvoriti scenario ili znakove koji će privući našu pažnju. Posebno kada sanjate, usklađeni ste s drugim sferama i duhovi lakše razgovaraju s vama. Pre nego što počnete meditirati ili spavati, iskreno zatražite poruku.

Jeste li ikad imali osećaj da znate nešto, a ne možete se setiti da ste to ikada učili? Duhovi vam mogu telepatski slati informacije. Te informacije će vam trebati, stoga ostanite otvoreni za njihovo postojanje. Takođe, duhovi mogu upravljati našom intuicijom. Dakle, slušajte vaš unutrašnji osećaj, jer vas može odvesti na nepoznata mesta.

Nešto vas gura u određenom smeru, a vaša intuicija to ne može da shvati.
To je još jedan način na koji vas duhovi pokušavaju odvesti na neko mesto na koje morate otići kako bi otkrili nešto što je skriveno.

(Thespiritscience)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …