Home / ZANIMLJIVOSTI / NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 31. DECEMBRA 2018. GODINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 31. DECEMBRA 2018. GODINE

Ovan

Nije povoljan dan za saradnju sa osobama lepšeg pola. Nije vreme ni za rizik u poslu. Na polju ljubavi možete da očekujete važan susret koji će u vama probuditi jake emocije. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas mogući problem sa leđima, ali i sa srčanim sistemom. Vrlo je moguće da ćete imati tegobe – visok pritisak.

Bik

Možete da očekujete lepe vesti na planu privatnog posla, naročito ako se bavite ugostiteljstvom. Kada je u pitanju ljubav, imate dilemu i ne možete se odlučiti između dve osobe. Na polju zdravlja možete da imate poteškoće sa donjim stomakom, bešikom, a ženski pripadnici ovog znaka mogu imati ginekološke probleme, kao i hormonalne smetnje.

Blizanci

Moguće je da ćete uspeti da odete na kraće putovanje i da se odmorite od posla. Kada je u pitanju polje ljubavi, možete da se nadate zanimljivom flertu sa mlađom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa prehladom, kašljanjem, ali i problemi sa plućima. Vreme je da povedete više računa o svom zdravlju kao i da ostavite cigarete.

Rak

Pred vama je period u kojem ćete imati značajan finansijski dobitak ili uvećanje zarade. Na polju ljubavi ne bi trebalo da imate probleme, lepo se slažete sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, moguća je upala grla, ali i problemi sa hormonima štitne žlezde. Osetljivi ste tokom ove nedelje i bilo bi dobro da se oko svega posavetujete sa lekarom.

Lav

Niste posvećeni poslu i obavezama, kod vas vlada praznična atmosfera i želite da se odmarate od svega. Borite se za ljubav i pažnju voljene osobe sa nekim ko vam predstavlja konkurenciju. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa vrtoglavicom, može da vas prati malaksalost, nesvestica, kao i nizak pritisak. Izbegavajte alkohol.

Devica

Bilo bi najbolje da se tokom ove nedelje ne zamarate poslom previše i da se posvetite samo onim rutinskim obavezama. Kada je u pitanju ljubav, imate probleme jer nemate poverenje u partnera. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nesanicom, nervozom, psihom…

Vaga

Imate stabilnu situaciju na poslu, ali i problem sa nekom osobom sa kojom sarađujete. Na polju ljubavi vas očekuje dobra komunikacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme vezane za krvotok i cirkulaciju. Mogao bi da vam bude osetljiv predeo nogu, zglobova i stopala, pa i o tome povedite računa.

Škorpija

Dolaze vam dobre vesti vezane za posao, uskoro biste mogli da ostvarite i napredovanje. Kada je u pitanju ljubav, imate neke sukobe i sa partnerom, ali i sa samim sobom jer ne znate šta želite. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u vratu i predelu ramena. Potrebne su vam vežbe za leđa.

Strelac

Pred vama je ponuda za posao u inostranstvu ili putovanje koje bi moglo da vam se isplati. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivni preokreti i spajanje sa osobom koja vas zanima. Kada je u pitanju zdravlje, horoskop vam je naklonjen i ne bi trebalo da imate bilo kakve probleme. Sve je u najboljem redu i osećate se dobro u svojoj koži. Imate energije.

Jarac

Očekuje vas značajno poboljšanje finansijske situacije, bićete zadovoljni poslom. Kada je u pitanju polje emocija, možete da očekujete stabilno stanje sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće sa slepim, debelim crevom, probavom, ali i sa urogenitalnim traktom, pa je važno da vodite računa o svom zdravlju u ovom periodu.

Vodolija

Na polju posla očekuje vas stabilna situacija i veće promene nećete imati tokom ovog perioda. Ljubavna situacija je jako dobra i pored voljene osobe dobijate sve ono što vam je potrebno. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti osetljivi, malaksali, bez energije, mogući su i problemi sa hormonima ali i sa bubrezima, kao i sa nadbubrežnom žlezdom.

Ribe

Uspećete da unesete neke pozitivne promene u svoje poslovno okruženje. Na polju ljubavi ste stabilni, iako pored vašeg partnera postoji još jedna osoba koja bi želela da vam priđe. Kada je u pitanju zdravlje, moguć je pad imuniteta pa je važno da budete oprezni. Skloni ste prehladama, gripu, virusima, upalnim stanjima i sezonskim bolestima, pa povedite računa.

Check Also

TITO JE JEDAN SRPSKI GRAD ZAOBILAZIO U ŠIROKOM LUKU! KADA JE HTEO DA ODRŽI GOVOR DOGODILO SE NEŠTO NEČUVENO!

Urbana legenda koja se priča u čačanskom kraju kaže da vladari Srbije nikako nisu voleli …