Home / ZANIMLJIVOSTI / NEKI ODGOVORI ĆE VAS ŠOKIRATI: Ovo su NAJČEŠĆE SEK*UALNE FANTAZIJE zauzetih žena!

NEKI ODGOVORI ĆE VAS ŠOKIRATI: Ovo su NAJČEŠĆE SEK*UALNE FANTAZIJE zauzetih žena!

dvoje
Ako ste mislili da su se*sualne fantazije rezervisane samo za slobodne žene, grdno se varate! Možda se njihova kreativnost budi upravo zbog toga što sad se*s praktikuju samo sa jednim partnerom, a možda se neke stvari jednostavno nikad ne menjaju.

Ipak, se*sualne fantazije ne nestaju kada se upustite u čvrstu dugogodišnju vezu ili brak. Baš naprotiv, to je savršeno vreme za ostvarivanje svih malih se*si želja, a ovih pet su najčešće među udatim damama:

1. Gubljenje kontrole

Možete to da nazovete efektom „Pedeset nijansi sive“, ali mnoge žene žele da prepuste svoju kontrolu muškarcu. Štaviše, želele su to da učine mnogo pre nego što je napisana ova popularna knjiga.

Ako ste raspoloženi za vezivanje i poveze na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu!

2. Se*s na neobičnom mestu

Uživanje u spavaćoj sobi je u redu, ali ponekad žene sanjaju o se*su na neobičnim mestima.

Visoko na listi poželjnih lokacija je se*s u hotelskoj sobi sa pogledom na okean, se*s na plaži, se*s na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi.

3. Se*s sa strancem

I u vezi žene maštaju o se*su sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice.

Podelite svoje želje sa partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u nekom jeftinom hotelu i prepustite se uživanju.

4. Igranje uloga

Žene vole uniforme i razvijena tela muškaraca. Bez obzira da li je reč o zgodnom lekaru koji je spreman da vas pregleda, se*si profesoru ili treneru iz teretane, uz nekoliko promena kostima sve ove „frajere“ možete da imate u svojoj spavaćoj sobi.

5. Se*s na javnom mestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 odsto žena sanjari o se*su na javnom mestu.

I dok će retko koja žena šapnuti svom partneru da želi se*s usred punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o se*su na nekom mestu gdje u svakom trenutku možete da budete otkriveni.

(Izvor: Informer.rs/Cosmopolitan.hr)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …