Home / ZANIMLJIVOSTI / Nemate posao, novac i sreće u ljubavi? Pomolite se svetiteljki TAČNO ovim rečima i desiće se ČUDO! (VIDEO)

Nemate posao, novac i sreće u ljubavi? Pomolite se svetiteljki TAČNO ovim rečima i desiće se ČUDO! (VIDEO)

molitva

Sveta Ksenija Petrogradska je jedna od najpoštovanijih svetiteljki u Rusiji, a vernici je nazivaju oš i Brzopomoćnica, jer svedoče o čudima koje je činila ako bi joj se neko molitvom obratio za pomoć.

Ukoliko nemate posao, novac ili sreće u ljubavi, molite se za dobro zdravlje, za one koji se leče od alkoholizma predanje kaže da biste morali otići u crkvu i obratiti se ovom molitvom Svetoj Kseniji Petrogradskoj i njena milost će se spustiti na vas i ona će uslišiti molitve.

Blažena mati Ksenijo, primi pohvalnu pesmu ovu od nas nedostojnih, sličnih ne tebi, nego mužu tvom Andreju u svemu: razvratu, pijančenju, srebroljublju, nemarnosti prema večnom spasenju i neosetljivosti na Božija upozorenja i blagost Njegovu.

I kao što ga posle smrti nisi osudila i prezrela, nego znajući kakav je podvig potreban da bi se za takvu dušu molila, podvig jurodivosti uzela si i obukavši njegovo odelo sebe mrtvom nazvala a njega živim, da bi ga bar tako udostojila milosti Božije, tako i nas nesebično pogledaj i čuj reči naše, nedostojni neba i zemlje i cele sebe potčinivši grehu, nezaštićeni od naših Anđela koji odstupiše od nas, nedostojni da na Presto Božiji čak i pomislimo, ti nas saosećanjem ispunjena mati Ksenijo sa dna očajanja podižeš i uzdanico naša činiš da učinimo ono što još možemo, jer čuvši od onih, koji ti kopejku davahu, da se ona kao blagodat njima vraćala, odslužismo ovaj mali pomen tebi, od suviška našeg, želeći da ga i sa drugima podelimo.

Daruj nam podvižnice, i pomisao na smrt, sud i osudu i strah Božiji ukoreni u nama.Smiluj se, dakle na nas nište u svakom pogledu Svemilostiva, molitvama tvojim daj nam olakšanje tereta sagrešenja naših i smelosti da najpre ištemo otrežnjenje svoje.

Učini, Čudotvorko, da i mi sluge nepotrebne, s leve strane krenemo na desnu i da zajedno sa našom pravoslavnom braćom doživimo delić ozarenosti, pozvanih na Božansku Tajnu Večeru.

Čuvši za veliku milost tvoju, mi ti se neskromni molimo i za sve naše prijatelje i za sve duše kje se u ovom svetu izgubiše i predadoše sebe zaboravu i porobljenju sablaznima ovog sveta: demonskoj muzici, drogama i modi, nepotrebnim naukama, lažnim učiteljima i ideologijama, politici i svakojakim idolima.

Sve ih kao zabludele, ne nalazeći im krivicu, potraži i izmoli od Dobrog Pastira našeg, da tobom vođeni i zauzimanjem Sveblagoslovene Vladičice naše Bogorodice, osete radost preumljenja i novog života.

I sve nas Svemirena, nauči tvome podvigu samozaborava i neznanja.

 

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …