Home / ZANIMLJIVOSTI / NEVEROVATNA ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE DOŽIVEO KLINIČKU SMRT: Bio je u raju a ono što je tamo vidio ga je zaprepastilo! (VIDEO)

NEVEROVATNA ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE DOŽIVEO KLINIČKU SMRT: Bio je u raju a ono što je tamo vidio ga je zaprepastilo! (VIDEO)

kinicka-smrt

Džuli Kemp i njena porodica su pre 19 godina doživeli stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli njen suprug Andi, a ona i njihov sin Landon jedva su izvukli žive glave, a Landon je posle svega imao neverovatnu priču o iskustvu zagrobnog života.

Vozilo je bilo toliko uništeno nakon što se u njega zaletelo vozilo Hitne pomoći na raskrsnici da spasioci nisu ni videli da je u autu bio i dečak. Shvatili su da je dete unutra tek kada su videli njegovu cipelu. Kada su uspeli da izvuku Landona iz automobila, nije davao znake života. Bio je u komi.

Lekari nisu mislili da će Landon uspeti da se oporavi, ali nakon dve nedelje dečak se probudio iz kome. Džuli tvrdi da nije imao ni traga oštećenja na mozgu iako mu je glava bila teško povređena i lekari su smatrali da će ostati na nivou osmogodišnjaka ako se ikad probudi. Umesto toga, Landon je imao neverovatnu priču o zagrobnom životu.

Džuli je oklevala da kaže sinu kako mu je otac umro, a Landon je, tvrdi, to sve već znao. Naime, na dan nesreće je Landon čak tri puta umro i lekari su svaki put uspeli da ga ožive. Dok je bio mrtav, tvrdi, svaki put je bio u raju i tamo je sreo svog oca i njegovog prijatelja koji je umro nekoliko meseci ranije.

– Niko od nas nije rekao ni reč jedan drugome, ali mi smo svi stajali tamo – rekao je Landon.

No, to nije bilo najšokantnije što je rekao svojoj majci.

– Usput, mama, video sam i tvoje drugo dvoje dece – kazao je.

Džuli prvo nije znala o čemu govori, a onda joj je sinulo da misli na njene 2 neuspele trudnoće u kojima je spontanim pobačajem izgubila decu. Landonu nikada nije to spomenula.

– Znao sam da su mi to brat i sestra, iako mi niko ništa nije rekao o njima. Kada ste na nebu, znate ko je ko – kaže Landon koji je uveren da je treći put kad je umro sreo Isusa koji mu je zadao da se vrati u život i širi veru, ispričao je za katoličku televiziju.

Pogledajte video:


(Izvor: Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …