Home / ZANIMLJIVOSTI / NEVEROVATNO TAČNO: KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI- BIKOVI VOLE MAZE, A LAVOVI DOMINANTNE ŽENE..

NEVEROVATNO TAČNO: KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI- BIKOVI VOLE MAZE, A LAVOVI DOMINANTNE ŽENE..

Ako nekoga voliš zbog lepote , to nije ljubav , to je želja . Ako nekoga voliš zbog inteligencije , to nije ljubav , to je divljenje . Ako voliš nekoga zato što je bogat , to nije ljubav , to je interes . Ali ako voliš nekoga , a ne znaš zašto , e to je ljubav !
dvojeBacili ste oko na nekog frajera ? Ako znate koji je on horoskopski znak , lakše ćete saznati šta ga privlači i koje kvalitete treba da posedujete da biste ga zaveli .
 Izaberite karakter :

Ovan

Najviše ga privlače žene koje su samostalne , znaju šta žele , hrabre i spontane . Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost . Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim .

Bik

Voli žene koje su slatke , mazne , mirne i prijatne , koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima . Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji , ali ne i one koje su previše samostalne ili energične .

Blizanci

Njih privlače žene koje su pametne , a pomalo i misteriozne . Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva , jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote .

rak

Žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu , koja pazi i mazi muškarca Raka je savršena za ovaj znak .

Lav

On želi ženu kojom može da se ponosi , onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega . Prelepe , dramatične , prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači .

Devica

On će prvo primetiti da je žena doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

Vaga

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna.

Škorpija

Emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju privlače vitalne i strastvene žene. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

strelac

Voli žene koje su poštene , direktne i pouzdane , koje bi mu istovremeno bile i prijatelji . Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste , a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima , ali koje su uvek srećne i zadovoljne .

Jarac

Žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne sa visokim ciljevima u životu i ugledom oboriće muškog Jarca.

Vodolija

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne , samostalne , slobodnog duha i koje su dobre za razgovor . Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati .

Ribe

Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …