Home / ZANIMLJIVOSTI / NEVIĐEN SNIMAK KADA SAOBRAĆAJAC HAPSI POLICAJCA ZBOG PREBRZE VOŽNJE: UPERILA MU PIŠTOLJ U GLAVU JER JE VOZIO 120 MPH! (VIDEO)

NEVIĐEN SNIMAK KADA SAOBRAĆAJAC HAPSI POLICAJCA ZBOG PREBRZE VOŽNJE: UPERILA MU PIŠTOLJ U GLAVU JER JE VOZIO 120 MPH! (VIDEO)

Clip-3 (2)

Možda će vam zvučati neverovatno ali i to se desilo (napokon) na Floridi u Americi.U Majamiju se zbio nesvakidašnji incident gde je policajac uhapsio drugog kolegu policajca.Prema policijskom izveštaju, policajac koji je patrolirao duž autoputa …

primetio je policijska kola kako jure velikom brzinom i menja trake na opasan način.

U izveštaju policajke koja je uhapsila svog kolegu se kaže da je patrolno vozilo koje je vozio policajac Faust Lopez ignorisao upozorenja da stane i vozio je veoma kratko ali velikom brzinom pre zaustavljanja u blizini Holivuda.

Policajac Faust Lopez je optužen za vožnju 120 mph i što je vozio patrolna kola van dužnosti.

Uzrok ovakvoj vožnji je bio u tome što je Fausto kasnio na njegov drugi posao, gde je radio kao policajac u privatnoj školi kao obezbedjenje.

Portparol Majami policije Delrish Mos rekao je za AP da će preduzeti sve administrativne sankcije protiv policajca Lopeza.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo hapšenje policajca od strane policajca ..

Pogledajte video:

Check Also

ZNACI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: DA LI VAM SE DESILO DA UPOZNATE NEKOG SA KIM SE ISTOG TRENUTKA POVEŽETE..

Da li vam se desilo da upoznate nekog sa kim se istog trenutka povežete ili …