Home / ZANIMLJIVOSTI / NEVIĐENA ŽIVOTNA PRIČA: Štenci dok su se igrali, upali u bunar kod kobre. Kada je vlasnik stigao, zatekao POTPUNO NEVEROVATNU SCENU- ZMIJA IH SAČUVALA 48 SATI DA SE NE UDAVE! (VIDEO)

NEVIĐENA ŽIVOTNA PRIČA: Štenci dok su se igrali, upali u bunar kod kobre. Kada je vlasnik stigao, zatekao POTPUNO NEVEROVATNU SCENU- ZMIJA IH SAČUVALA 48 SATI DA SE NE UDAVE! (VIDEO)

bunar- kobra- kucici- stenci

Jedna potpuno neverovatna priča o saosećanju među životinjama nateraće sve ljude da se zapitaju da li bi uradili nešto tako za drugog, njima nepoznatog čoveka.

Zmija ih branila kao svoje.

Naime, radi se o dva mala psića koja su nesrećom uplala u bunar igrajući se sa ostatkom legla. Kada je vlasnik primetio da mališani nedostaju, krenuo je u potragu i pored bunara čuo zavijanje. Kad je pogledao u bunar, zatekao je potpuno neverovatnu scenu.

Jedna od najsmrtonosnijih i najopasnijih kobri na svetu – Kraljevska kobra, stajala je pored štenaca i štitila ih, ne dozvoljavajući im da priđu do dela sa vodom i utope se.

Pošto niko nije imao hrabrosti da siđe u bunar i izvuče pse zbog zmije, njih troje je ostalo zajedno u bunaru čitavih 48 sati, sve dok nisu došli šumari i izvukli štence, a kobru vratili u šumu.

Pogledajte video:

Check Also

KOMUNALNI POLICAJAC NAPAO ČOVEKA, JER MU JE REKAO DA SE NEPROPISNO PARKIRAO- „OŠAMARIĆU TE, RAZBIĆU TI GLAVU!“ (VIDEO)

Snimak komunalnog policajca je snimljen kod stanice Umka na Opstini Čukarica. Sajtu Dnevna Gazeta dostavljen …