Home / ZANIMLJIVOSTI / Nije mogao da sluša gluposti koje je pričao političar, pa je usred emisije zapalio džoint (VIDEO)

Nije mogao da sluša gluposti koje je pričao političar, pa je usred emisije zapalio džoint (VIDEO)

dzointAktivista za legalizaciju marihuane u Južnoafričkoj Republici Andre Du Plesis nedavno se u jednoj emisiji sukobio sa predstavnikom vlasti Dejvidom Bajerom, koji je predsednik državnog tela koje je zaduženo za pitanje legalizacije

Tokom jedne TV emisije u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je raspravljano o legalizaciji marihuane, jedan od učesnika debate je zapalio džoint.

Naime, jedan od najglasnijih kritičara vlasti po tom pitanju Andre Du Plesis nedavno se u jednoj emisiji sukobio sa predstavnikom vlasti Dejvidom Bajerom, koji je predsednik državnog tela koje je zaduženo za pitanje legalizacije.

Bajer je tvrdio da legalizacija kasni zbog problema sa sve većim brojem napada na strance, Plesis je odgovorio: “Ne uplićite ksenofobiju u ovu priču. Sve su to samo izgovori jer kasnite i ne radite svoj posao”.

On je u tom trenutku enutku izvadio džoint i zapalio ga. On je kasnije izjavio i da američke savezne države Kolorado i Vašington na legalizaciji marihuane godišnje zarade milijarde dolara, a da vlasti u Južnoafričkoj Republici samo gube novac.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

VAŽNO OBAVEŠTENjE ZA VOZAČE! OVO SU NOVA PRAVILA: OD SADA ĆE SVAKI AUTO MORATI DA IMA OVAJ UREĐAJ

Članice Evropske unije dogovorile su sve promene koje se tiču novih automobila i vanova, odnosno …