Home / ZANIMLJIVOSTI / Nije mogao da sluša gluposti koje je pričao političar, pa je usred emisije zapalio džoint (VIDEO)

Nije mogao da sluša gluposti koje je pričao političar, pa je usred emisije zapalio džoint (VIDEO)

dzointAktivista za legalizaciju marihuane u Južnoafričkoj Republici Andre Du Plesis nedavno se u jednoj emisiji sukobio sa predstavnikom vlasti Dejvidom Bajerom, koji je predsednik državnog tela koje je zaduženo za pitanje legalizacije

Tokom jedne TV emisije u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je raspravljano o legalizaciji marihuane, jedan od učesnika debate je zapalio džoint.

Naime, jedan od najglasnijih kritičara vlasti po tom pitanju Andre Du Plesis nedavno se u jednoj emisiji sukobio sa predstavnikom vlasti Dejvidom Bajerom, koji je predsednik državnog tela koje je zaduženo za pitanje legalizacije.

Bajer je tvrdio da legalizacija kasni zbog problema sa sve većim brojem napada na strance, Plesis je odgovorio: “Ne uplićite ksenofobiju u ovu priču. Sve su to samo izgovori jer kasnite i ne radite svoj posao”.

On je u tom trenutku enutku izvadio džoint i zapalio ga. On je kasnije izjavio i da američke savezne države Kolorado i Vašington na legalizaciji marihuane godišnje zarade milijarde dolara, a da vlasti u Južnoafričkoj Republici samo gube novac.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

SUTRA SU BLAGOVESTI: U SLEDEĆIH 7 DANA MORATE DA URADITE OVO, ILI ĆE VAM GODINA BITI JAKO LOŠA

Praznik Blagovesti je jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika koji se slavi se u znak …