Home / ZANIMLJIVOSTI / Nije mogla da diše: Kada se probudila na grudima joj se nalazilo– OVO

Nije mogla da diše: Kada se probudila na grudima joj se nalazilo– OVO

zivotinja

Penzionerka stara čak 100 godina, doživela je šok kad se probudila u svom stanu u Majamiju. Na grudima joj je bila neka čudna životinja.

Starica se preplašila, skočila i pobegla u drugu prostoriju. Odmah je nazvala svog zeta, Karlosa Agarasa, koji je brzo došao do nje kako bi izbacio životinju iz njene kuće.

– Probudio me je telefon oko dva sata posle ponoći, a to nikad nije vreme za dobre vesti, na vezi je bila moja tašta koja je bila uplašena i pozvala me da joj pomognem – rekao je Karlos.

Kad je došao do nje, životinja je pobegla na tavan. On je pokušao da namami njemu nepoznatu vrstu hranom u kavez koji su imali kod kuće, dok ne stigne lokalna veterinarska služba. Međutim nije mu uspelo.

Kad su stigli veterinari, životinju su identifikovali kao kinkadžu, retku vrstu, koja pripada porodici rakuna, a obično joj je stanište u kišnim prašumama. Nazivaju je još i „divlji pas“ ili „noćni majmun“.

Kinkadžu (Potos flavus) je kišno-šumski sisar i jedini je član roda Potos. Odrasli kinkadžu teži od 1,4-4,6 kg. Dužina tela je 40-60 cm, a rep mu je takođe toliko dugačak. Ima velike oči i male uši. Obično se pojavljuje u Centralnoj i Južnoj Americi.

– Ipak, divlja životinja nikad ne bi mirno zaspala na čoveku, u to budite sigurni – ističe doktor.

Kasnije se otkrilo da je životinja pobegla od svojih vlasnika i da se zove Banana. Neobični kinkadžu je vraćen svojim vlasnicima.

(Blic.rs)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …