Home / ZANIMLJIVOSTI / NIKO NIJE IMAO REŠENJE ZA STRAHOTU KOJA JOJ SE DEŠAVALA: Izgubila je dve bebe, otišla je kod VRAČARE, a ona joj otkrila ovaj UŽAS!

NIKO NIJE IMAO REŠENJE ZA STRAHOTU KOJA JOJ SE DEŠAVALA: Izgubila je dve bebe, otišla je kod VRAČARE, a ona joj otkrila ovaj UŽAS!

Crna magija je oblik magije kojoj je cilj da ubije ili povredi neku osobu. Iako će većina danas reći da je 21. vek i kako u te stvari ne veruje, ova priča ledi krv u žilama!– Prvi put sam zatrudnela u 24. godini i prema rečima lekara, sve je bilo u redu.
Zadusnice-groblje-u-juznom-delu
Imala sam redovne kontrole, a onda me je jednog dana pogodio grom iz vedra neba- doktorka mi je saopštila da je plod mrtav- počinje svoju ispovest Milica (33).

Prema njenim rečima, doktori su je uveravali da su komplikacije kod trudnica moguće i da ništa nije moglo da se uradi kako bi se to sprečilo iako je sve pokazivalo da se plod razvija dobro.

Mesecima je provela u krevetu, bez volje da se vrati svakodnevnom životu, ali je vremenom uz svoju porodicu počela da izlazi.

Godinu i po dana od spontanog pobačaja, ona je opet ostala u drugom stanju.

– Mojoj sreći nije bilo kraja! Lekari su me uveravali da je sa bebom sve u redu, što su i sve analize koje sam radila pokaazale- priseća se ona, ali, kako kaže, njena sreća je ponovo bila kratkog daha.

– Mučnine koje sam imala su postale svakodnevnica, ali sam sve stoički podnosila. Međutim, u jednom trenutku, suviše iscrpljena, otišla sam kod svog lekara. Prilikom pregleda videla sam mu na licu da nešto nije u redu.

Saopštio mi je onu strašnu rečenicu koju sam se trudila da zaboravim od pre godinu dana- opet spontani pobačaj.

Lekari opet nisu imali odgovor zašto se to desilo, jer je sve proticalo u najboljem redu- drhtavim glasom priča Milica i dodaje da ovog puta nikakvi napori porodice nisu uspevali, ona je nedelje i mesece provodila u krevetu!

Počela je da se budi noću okupana znojem, nije imala mira od tog drugog pobačaja i drastično je smršala.

Jednog dana dok je bez imalo snage i volje ležala u krevetu, njena majka je ušla u sobu sa starijom ženom, njoj nepoznatom. Samo joj je rekla da ćuti, kako zna da ona ne veruje u te stvari, ali da zbog nje sasluša šta ima da joj kaže. Bacila je karte na sto i počela sa jezivom pričom.

– Na jednom slavlju ti je poslužen kompot od šljiva, kojoj je koščica bila izbajana.

Kako trune koščica u zemlji, tako trune i tvoj plod u utrobi. U kompot je sipana kap „mrtvačke vode“ kojom je okupan pokojnik, da bi se i ti „sušila“, a pobačaji su ti uzrok toga- tihim glasom joj je pričala.

– I poslednje, treće zlo koje ti je učinjeno nalazi se zakopano iza tvoje kuće- crna vunica vezana u čvor sa tvojom maramom- da ti se sve u životu veže.

Rekla joj je ona na odlasku i dodala da joj neće pričati ko joj je i kada to uradio, kao što to obično pričaju kada gledeaju u karte, već će joj reći kako da se oslobodi toga.

– Naćićeš tu zakopanu maramu, odvezati vunicu i sve zajedno baciti u reku, ali niz vodu. Molitve koje ću ti dati ćeš čitati svakog dana, a cajeve od biljaka koje ćeš sama morati da bereš, pićeš narednih mesec dana-

Šok koji ju je obuzeo nakon ove priče zamenio je užas kada je na tačnom mestu gde je vračara opisala našla upravo svoju maramu i crnu vunicu.

– Odmah sam razvezala sve i otišla do najbloiže vode i bacila sve. Pridržavala sam se ostalih saveta koje mi je vračara dala i nakon nekoliko dana, snaga je počela da mi se vraća- završava priču ona.

Milicaa danas ima 33 godine i dvoje divne, zdrave i snažne dece. Prema njenim rečima, nikad se nije trudila da sazna ko je želeo da joj nanese zlo, niti bi se ikad svetila. Mir vratio u njen i život njene porodice i ne želi više da kopa po starim ranama.

Ova priča je urbana legenda koja godinama kruži Srbijom, a za koju se ne zna da li je istinita.

(Izvor: Srbijadanas.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …