Home / ZANIMLJIVOSTI / NISU MOGLI IMATI DECE PA SU UNAJMILI SUROGAT MAJKU: Zanemeli su kada su videli prvi ultrazvuk! (VIDEO)

NISU MOGLI IMATI DECE PA SU UNAJMILI SUROGAT MAJKU: Zanemeli su kada su videli prvi ultrazvuk! (VIDEO)

ultrazvuk- trudnica

Činilo se da nosi bliznace. Ali, deset nedelja kasnije primetili su nešto na šta nisu računali.

Šanis Stardi je u jednom trenutku svog života odlučila da bude surogat majka kako bi pomogla ljudima da osnuju svoju porodicu. Nakon što je rodila svog prvog sina, odlučila je da se prijavi da bude surogat majka.

Ova njena odluka je imala znatno više efekta nego što je ona mogla da zamisli. Uradila je sve pretrage koje su joj omogućile da postane surogat majka. U međuvremenu je upoznala par Džoanu i Stiva koji su želeli dete. Šanis je odmah odletela u jednu kliniku u Los Anđelesu gde je Džoanina jajna ćelija bila implantirana u nju.

Kada su Džoana i Stiv videli njen prvi ultrazvuk nisu mogli da sakriju čuđenje. Šanis je nosila bliznace. Ali, tu nije bio kraj iznenađenjima. Deset nedelja kasnije primetili su još jednu bebu!

Trudnoća je prošla u najboljem redu i srećna porodica je ubrzo dočekala tri nova člana Vilou, Harison i Dejzi.

Šanis je ostala u odličnim odnosima sa roditeljima i nastaviće da posećuje decu za svaki njihov rođendan. Iako su joj tek 24 godine, smatra da ovim što radi preuzima veliku odgovornost, ali da da je to ujedno najbolje iskustvo u životu.

Pogledajte video:


(stil.kurir.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …