Home / ZANIMLJIVOSTI / Numerolozi tvrde: 2016. godina je veoma LOŠA za bilo kakav početak, evo zašto!

Numerolozi tvrde: 2016. godina je veoma LOŠA za bilo kakav početak, evo zašto!

mesec- nebo- zvezdeSvaka godina u numerologiji nosi svoj lični broj i obeležena je njegovim karakteristikama.

2016. godina je godina devetke. To je poslednji broj u numerologiji i predstavlja završetak ciklusa.

Ova godina biće naporna. Ako saberete sve njene cifre (2+0+1+6) dobija se broj 9.

Nakon nje očekuje nas godina 2017. čiji zbir cifara daje broj 1 i predstavljaće godinu početka. Kada pogledamo kakvi su nas sve velikani napustili od početka ove godine i kakve sve nesreće svakodnevno pogađaju ljude u svetu, ne možemo da se otmemo utisku da je na pomolu nešto veliko i strašno.

Međutim, činjenica je da se radi o ciklusima koji se ponavljaju, a ljudi lako zaborave nesrećne godine. Takve godine bile su 2007. i 1998.

U godini devetke ne valja ništa započinjati, savetuju numerolozi. Ovo definitivno nije dobro vreme za uvođenje promena u život, upuštanje u nove poslovne poduhvate i nove ljubavi.

Takođe, ovo je godina u kojoj će mnogi poslovi propasti, a veze raskinuti. Osim što ova godina nije nimalo povoljna numerološki, ona je i sa astrološkog aspekta veoma teška, izazovna, a za mnoge i baksuzna, s obzirom naretrogradne planete koje je prate.

Poslednji u nizu glavnih celih brojeva, 9, jeste broj potpunosti duše, kraja ciklusa života i smrti i smatra se mističnim. Zato što je obeležena ovim brojem, 2016. se smatra karmičkom godinom.

Ona je godina završetaka, ali i praštanja i oproštaja. S obzirom da ovaj ciklus u kome se nalazimo (započet 2008. godine) celim svojim trajanjem nije bio najpovoljniji, njegova završnica predstavlja zaista stresan i nepovoljan period, kulminaciju događaja započetih pre 9 godina.

Ali svi završeci ipak ne moraju uvek biti loši, kao što ni počeci ne moraju nužno biti dobri. Ovo je godina plaćanja karmičkih dugova i sudbinskih preokreta. Ovu godinu možete iskoristiti da razmislite o željama i planovima za budućnost kako biste već sledeće godine, koja će biti u znaku broja 1 i označavati početak novog ciklusa, mogli da počnete i da ih realizujete.

Zatvarane jednog numerološkog kruga (ciklusa) označava svođenje računa. Za neke ona predstavlja kraj ovozemaljskog putovanja, a za ostale ona najavljuje drugu šansu.

(Besnopile.rs)

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …