Home / ZANIMLJIVOSTI / Numerolozi tvrde: 2016. godina je veoma LOŠA za bilo kakav početak, evo zašto!

Numerolozi tvrde: 2016. godina je veoma LOŠA za bilo kakav početak, evo zašto!

mesec- nebo- zvezdeSvaka godina u numerologiji nosi svoj lični broj i obeležena je njegovim karakteristikama.

2016. godina je godina devetke. To je poslednji broj u numerologiji i predstavlja završetak ciklusa.

Ova godina biće naporna. Ako saberete sve njene cifre (2+0+1+6) dobija se broj 9.

Nakon nje očekuje nas godina 2017. čiji zbir cifara daje broj 1 i predstavljaće godinu početka. Kada pogledamo kakvi su nas sve velikani napustili od početka ove godine i kakve sve nesreće svakodnevno pogađaju ljude u svetu, ne možemo da se otmemo utisku da je na pomolu nešto veliko i strašno.

Međutim, činjenica je da se radi o ciklusima koji se ponavljaju, a ljudi lako zaborave nesrećne godine. Takve godine bile su 2007. i 1998.

U godini devetke ne valja ništa započinjati, savetuju numerolozi. Ovo definitivno nije dobro vreme za uvođenje promena u život, upuštanje u nove poslovne poduhvate i nove ljubavi.

Takođe, ovo je godina u kojoj će mnogi poslovi propasti, a veze raskinuti. Osim što ova godina nije nimalo povoljna numerološki, ona je i sa astrološkog aspekta veoma teška, izazovna, a za mnoge i baksuzna, s obzirom naretrogradne planete koje je prate.

Poslednji u nizu glavnih celih brojeva, 9, jeste broj potpunosti duše, kraja ciklusa života i smrti i smatra se mističnim. Zato što je obeležena ovim brojem, 2016. se smatra karmičkom godinom.

Ona je godina završetaka, ali i praštanja i oproštaja. S obzirom da ovaj ciklus u kome se nalazimo (započet 2008. godine) celim svojim trajanjem nije bio najpovoljniji, njegova završnica predstavlja zaista stresan i nepovoljan period, kulminaciju događaja započetih pre 9 godina.

Ali svi završeci ipak ne moraju uvek biti loši, kao što ni počeci ne moraju nužno biti dobri. Ovo je godina plaćanja karmičkih dugova i sudbinskih preokreta. Ovu godinu možete iskoristiti da razmislite o željama i planovima za budućnost kako biste već sledeće godine, koja će biti u znaku broja 1 i označavati početak novog ciklusa, mogli da počnete i da ih realizujete.

Zatvarane jednog numerološkog kruga (ciklusa) označava svođenje računa. Za neke ona predstavlja kraj ovozemaljskog putovanja, a za ostale ona najavljuje drugu šansu.

(Besnopile.rs)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …