Home / ZANIMLJIVOSTI / OBAVEZNA LEKCIJA ZA SVE ŽENE: Tri greške zbog kojih muškarci okreću leđa ženama

OBAVEZNA LEKCIJA ZA SVE ŽENE: Tri greške zbog kojih muškarci okreću leđa ženama

seks-dvoje
Kako bi se dopale muškarcima, žene su sklone čestim promenama ponašanja i rade neke stvari koje mogu potpuno da izazovu suprotan efekat kod jačeg pola, umesto onog pravog.

Pripadnice lepšeg pola često imaju se*s sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i se*sualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

1. Ostavljaju utisak nesigurne i slabe žene

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad sasvim slučajno umeju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu.

Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi.

Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti.

2. Ciljate na njegovu se*sualnost, a ne emotivnu stranu

Mnoge žene misle da su muškarci pre svega se*sualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u se*sualnom smislu.

Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i se*sualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

3. Ne znaju da prepoznaju potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će prevideti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti.

Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće znake, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedeli sve većih razočaranja.

(Agencije)

Check Also

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! EVO KAKVA NAS JESEN ČEKA NAKON PAKLENOG LETA..

I dalje se mogu očekivati visoke temperature iznad proseka za ovo doba godine, rekao je …