Home / ZANIMLJIVOSTI / OBRATITE PAŽNJU: Ako se muškarac OVAKO ponaša, onda mu se SIGURNO sviđate!

OBRATITE PAŽNJU: Ako se muškarac OVAKO ponaša, onda mu se SIGURNO sviđate!

zavođenje

Nije na odmet znati tajne signale i šta znači govor tela, jer kad ste na prvom dejtu s nekim ko vam se dopada, neophodno je da ispravno pročitate njegove namere.

Kada su frajeri u pitanju, retko da će vam neki od njih iskreno reći –“sviđaš mi se”. Priznajemo, ni žene nisu mnogo bolje.

Ipak, postoji nekoliko načina kojima muškarci pokazuju da im se devojka sviđa, a evo kako možete saznati da li ste mu stvarno interesantni ili s vama samo ubija vreme.

Pušta i vas da pričate

Ne bukvalno, ali postoje muškarci koji na dejtu jednostavno ne daju ženi da dođe do reči. Ako muškarac pokazuje interesovanje za vas i želi da sazna o vama što više, definitivno mu se sviđate.

Gleda u vas

Ne gleda u svoj mobilni, u veliki televizor u kafiću, u prolaznike – frajer koji za vreme razgovora ne skida oči sa vas, definitivno je zainteresovan.

Kopira vaše pokrete

Stručnjaci za komunikaciju i govor tela kažu da ljudi nesvesno kopiraju tuđe pokrete ako im se ta osoba sviđa.

Ako vam na trenutke muškarac deluje kao vaše ogledalo, to je znak da ste mu toliko interesantni da želi da uskladi komunikaciju sa vama.

Planira budućnost sa vama

Ne govorimo o ozbiljnim planovima za nekoliko godina, govorimo o malim planovima koji su jasan pokazatelj da želi da vas uključi u svoj život.

Uvek vas zove na vreme

Muškarac koji vam šalje poruku nekoliko sati pre dejta nije previše ozbiljan (osim ako ste već dugo zajedno, ali onda znate da mu se sviđate). Ako planove za uveče pravi ujutru ili dan-dva pre, znači da želi da provede vreme baš s vama, a ne da vas vidi samo zato što nema šta da radi.

 (Pressonline.rs)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …