Home / ZANIMLJIVOSTI / ODVRATNI PIPCI PADAJU SA NEBA: Misteriozna bića preplašila narod

ODVRATNI PIPCI PADAJU SA NEBA: Misteriozna bića preplašila narod

pipciStanovnici Aljaske su nalazili životinje nalik jeguljama u svojim dvorištima, baštama, na ulicama i čini se da su one bukvalno pale s neba

Stanovnici Aljaske imaju velike probleme poslednjih dana, posebno oni koji žive u okolini Feirbenksa. Naime, iz za sada neobjašnjivog razloga, širom grada pronađene su životinje nalik jeguljama.

Čini se da su, bukvalno, pale sa neba. Životinje su dugačke četrdesetak centimetara, a ljudi su ih pronalazili na parkiralištima, svojim travnjacima.

Prema informacijama iz Odeljenja za lov i ribolov, stanovništvo nema razloga za paniku. Radi se o arktičkim zmijuljicama, parazitskoj ribi koja živi uglavnom u mulju reka zbog čega ju je teško videti, pa se zato o njoj i ne zna puno.

Mlade arktičke zmijuljice su slepe i hrane se filtrirajući mikroorganizme iz vode. Kad odrastu postaju paraziti koji se svojim ustima zakače za neku drugu ribu ili sisavca.

Zubima potom probiju kožu životinje za koju su se uhvatili i hrane se njenom krvlju.

Iz Ureda za lov i ribolov kažu kako je moguće da su ove zmijuljice na lokacije širom grada dospele tako što su ih ispustili galebovi nakon lova.

(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …