Home / ZANIMLJIVOSTI / OKREĆE se oko svoje ose: U Argentini pronađena misteriozna formacija u obliku SAVRŠENOG kruga! (VIDEO)

OKREĆE se oko svoje ose: U Argentini pronađena misteriozna formacija u obliku SAVRŠENOG kruga! (VIDEO)

krug- vanzemaljci- argentina
Misteriozna formacija u obliku savršenog kruga uočena je na Gugl mapama Argentine i može se videti koristeći se koordinatama 34°15’07.8’S 58°49’47.4’W.

Ovaj tajnoviti i svakako nesvakidašnji prizor otkrila je filmska ekipa koja je tražila dobar lokalitet za snimanje svog dokumentarca, a oni koji veruju u vanzemaljce smatraju da je ovo njihova tajna baza.

Zanimljivo je da je lokalitet okružen izuzetno bistrom vodom, a mnogi veruju da je to kamuflaža za veliku bazu vanzemaljaca.

Tim istraživača otvorio je Kikstarter kampanju kako bi mogli da se finansiraju i rade istraživanja i traže 50.000 dolara kako bi mogli da finansiraju ekspediciju na ostrvo i snime dokumentarni film.

– Otkriveno je ostrvo u blizini reke Parama koje se kreće i okreće oko svoje ose – rekao je u saopštenju Ričard Petroni, inženjer iz Njujorka koji je uključen u projekat.

Čudna formacija je prvi put otkrivena pre šest meseci kada je filmska ekipa tražila lokaciju za snimanje svog dokumentarca.

Pogledajte video:

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …