Home / ZANIMLJIVOSTI / OKREĆE se oko svoje ose: U Argentini pronađena misteriozna formacija u obliku SAVRŠENOG kruga! (VIDEO)

OKREĆE se oko svoje ose: U Argentini pronađena misteriozna formacija u obliku SAVRŠENOG kruga! (VIDEO)

krug- vanzemaljci- argentina
Misteriozna formacija u obliku savršenog kruga uočena je na Gugl mapama Argentine i može se videti koristeći se koordinatama 34°15’07.8’S 58°49’47.4’W.

Ovaj tajnoviti i svakako nesvakidašnji prizor otkrila je filmska ekipa koja je tražila dobar lokalitet za snimanje svog dokumentarca, a oni koji veruju u vanzemaljce smatraju da je ovo njihova tajna baza.

Zanimljivo je da je lokalitet okružen izuzetno bistrom vodom, a mnogi veruju da je to kamuflaža za veliku bazu vanzemaljaca.

Tim istraživača otvorio je Kikstarter kampanju kako bi mogli da se finansiraju i rade istraživanja i traže 50.000 dolara kako bi mogli da finansiraju ekspediciju na ostrvo i snime dokumentarni film.

– Otkriveno je ostrvo u blizini reke Parama koje se kreće i okreće oko svoje ose – rekao je u saopštenju Ričard Petroni, inženjer iz Njujorka koji je uključen u projekat.

Čudna formacija je prvi put otkrivena pre šest meseci kada je filmska ekipa tražila lokaciju za snimanje svog dokumentarca.

Pogledajte video:

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …