Home / ZANIMLJIVOSTI / ONI DELUJU KAO NORMALAN PAR: Ali kad se bolje zagledate, shvatićete da je devojka MRTVA (FOTO)

ONI DELUJU KAO NORMALAN PAR: Ali kad se bolje zagledate, shvatićete da je devojka MRTVA (FOTO)

dvojeFoto: Profimedia

On ima nekoliko fotografija na Instagramu sa Evom u šetnji, na klupici, u spavaćoj sobi, odnosno, u svim situacijama u kojima se nađu ljubavni parovi. Oni spavaju zajedno, jedu i putuju, a kako kaže, njihov odnos je „specijalan“

Džun Koreja (34), umetnik iz Njujorka, izgradio je jedan specijalan odnos sa devojkom po imenu Eva. O tome svedoče i mnogobrojne fotografije na Instagramu, međutim, problem je samo što je ona LUTKA!

5004On ima nekoliko fotografija na Instagramu sa Evom u šetnji, na klupici, u spavaćoj sobi, odnosno, u svim situacijama u kojima se nađu ljubavni parovi. Oni spavaju zajedno, jedu i putuju, a kako kaže, njihov odnos je “specijalan”.

Za sebe kaže da živi u svetu “fantazije” i da je njihova veza otpočela 2014. godine kada je Eva stigla u jednoj kartonskoj kutiji.

5004Džun je želeo da prikaže kako izgleda seksualni život jednog muškarca koji se zabavlja sa lutkom. Počeo je intezivno radi na svom projektu, a Evi je želeo da putem fotografije “udahne život”.

– Ispitivao sam mogućnost da lutki dam nov identitet. Mislio sam to pokušam da uradim putem čipova za veštačku inteligenciju. U kombinaciji sa fotografijom, ona bi mogla da “oživi” – rekao je Džun.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …