Home / ZANIMLJIVOSTI / Osećala je tup bol u vagini, a kada je ginekolog video šta je unutra, OSTAO JE ZABEZEKNUT!

Osećala je tup bol u vagini, a kada je ginekolog video šta je unutra, OSTAO JE ZABEZEKNUT!

pregled-doktor
Brojni ljubitelji mačaka dopuštaju svojim krznenim ljubimcima da dele njihov krevet. Ali, jedna je žena dobila dosta neočekivanu, mnogi bi rekli i odvratnu, posledicu nakon što je provodila noći u društvu svoje dve mačke.

Mišel Berou ima Kriketa i Donata, koji su jako slatki, ali i ostavljaju puno dlaka po celom krevetu. Iako se radi o dosta ružnom prizoru, devojka nije ni sanjala kakvu bi to posledicu moglo izazvati.

Nešto kasnije, tokom rutinskog ginekološkog pregleda, spomenula je “tup bol” koji je osećala u abdomenu već mesec dana. Uzrok? Kugla od mačje dlake veličine pet centimetara unutar njene vagine.

Trenutna teorija je da su se mačje dlake prilepile za penis njenog partnera, jer nijedno od njih dvoje ne spava u donjem vešu, i da su tako unesene u Mišel tokom seksa.

Mišel je opisala svoju neugodnu situaciju u članku za ženski onlajn časopis “xoJane”. Naslovljen “DOGODILO SE MENI: Moj je ginekolog pronašao dlake u mojoj vagini”, tekst je brzo postao uzrokom brojnih rasprava na internetu. Neki skeptici tvrdili su da je stvar lažna.

Ali, Mišel je uzvratila da, ako je već mislila da izmisli priču, sigurno ne bi izmislila ovako nešto. Objasnila je da je prvo mislila kako su bolovi posledica kontracepcijske zavojnice. Radi se o maloj plastično-bakrenoj spravi “T” oblika, koja se usadi u maternicu.

Deluje tako da sprečava spermu i jajašce da prežive u materici ili jajovodima, a isto tako sprečava i oplođeno jajašce da se usadi u maternicu.

Tokom pregleda, ginekološkinja je pomislila kako bol uzrokuje cista na jajniku, pa je odlučila da proveri.

– Počela je pregled i odmah počela da mrmlja, koja je OVO stvar – seća se Mišel.

Doktorka ju je zatim pitala da koristi tampone, na šta je odgovorila da je to vrlo retko.

Uprkos tome, ginekološkinja je prvo bila uverena kako su se neka vlakna iz tampona zapetljala oko zavojnice. Prvo je pokušala da ih izvuče pomoću dugih pinceta i makaza, ali kada to nije radilo, odlučila je to jednostavno razrezati.

I tako je kugla krzna izvučena iz Mišel, koja je s užasom primetila da je iste boje kao i njena mačka Donat.

(Telegraf.rs)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …