Home / ZANIMLJIVOSTI / OSEĆAO JE DA GA NEKO POSMATRA: A onda se okrenuo i video… (FOTO)

OSEĆAO JE DA GA NEKO POSMATRA: A onda se okrenuo i video… (FOTO)

setac-sumaJedan šetač je snimio fotografiju koja je delovala toliko zastrašujuće, da ga ja jeza pratila narednih nedelja

David Brock je osećao kao da ga neko posmatra dok je šetao nacionalnim parkom Gombura, Tuvumba, u ruralnom Kvinajlandu (Australija), nakon čega je snimio fotografiju koja je izgledala zastrašujuće.

On je snimio senku ljudske figure koja se poklapa s vertikalnim deblom drveta. Inače je to područje nacionalnog parka omiljeno mesto samoubica.

Njegovu fotografiju podelili su “Tuvumba tragači za duhovima”, u četvrtak 20. avgusta. Oni su tom prilikom napisali:

5004– Ovo je podelio jedan naš član koji je otišao da šeta do obližnje vodene rupe, poznate po brojnim samoubistvima. Odjednom je osetio jezu i osećaj kao da ga neko posmatra i prati. Osećao se užasno. Baš kad je krenuo da se vraća, na fotografiji koju je snimio, video je figuru čoveka – napisano je na statusu ove organizacije.

Na Fejsbuku je Brok napisao:

– Čudno. Iskusio sam sličan osećaj jeze nekoliko puta prošle nedelje. Hodao sam ulicom i odjednom sam osetio kao da me neko gleda – napisao je on.

(Telegraf.rs /Večernji.hr)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …