Home / ZANIMLJIVOSTI / OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA: Postavili klavire na javna mesta, a onda je za jedan od njih seo bivši marinac- beskućnik, i šokirao sve prisutne! (VIDEO)

OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA: Postavili klavire na javna mesta, a onda je za jedan od njih seo bivši marinac- beskućnik, i šokirao sve prisutne! (VIDEO)

500

U američkom gradu Sarasoti postavljeno je šest klavira na javnim mestima u okviru jednog umetničkog programa. Beskućnik Donald Guld (51), bivši marinac, odlučio je to da iskoristi i možda zaradi koji dinar. Niko nije očekivao da on fenomenalno svira.

Još kao dečak Donald je naučio da svira ovaj instrument, a i studirao je muziku na univerzitetu u Mičigenu. Kada mu je žena umrla 1998. godine, propio se. Sada luta ulicama, ali oduševljava prolaznike svojim divnim umećem. Sada su njegovi sugrađani pokrenuli fond na koji se može upaltiti novac koji bi pomogao Donaldu da bolje živi.

Pogledajte video:

(Kurir)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …