Home / ZANIMLJIVOSTI / OTKRIVENA MISTERIJA: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak! (FOTO)

OTKRIVENA MISTERIJA: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak! (FOTO)

isus-hristLik Isusa Hrista na Torinskom pokrovu. Foto: Italian police

Korišćenjem jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao kao dete

Italijanski detektivi otkrili su kako je Isus Hrist izgledao kao dete na osnovu kompjuterske forenzike i najpoznatije svetske relikvije.

Korišćenjem Torinskog pokrova, jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao tada.

Iz te fotografije su obrnuli proces starenja i kreirali su sliku kako je izgledao mladi Isus, smanjivanjem veličine njegove vilice, podizanjem brade i ispravljanjem nosa.

Tehnika koju su policajci iskoristili upotrebljavaju za kreiranje lica kriminalaca, uključujući i mafijaške bosove koji su već decenijama u bekstvu.

5004Foto: Italian police

Ova fotografija Isusa i metode koje se koriste da bi se stvorila biće predmet predstojeće emisije na italijanskoj televiziji.

Fotografija je napravljena u čast izlaganja pokrova u Torinskoj katedrali.

5004Foto: Italian police

Ipak, teško je dokazati da je Isus zaista izgledao tako u detinjstvu jer ni autentičnost pokrova nije dokazana.

Ona će biti izložena dva meseca a očekuje se milion posetilaca. Papa Franja bi trebalo d poseti i da se moli pred relikvijom 21. juna.

(Telegraf.rs / Izvor:independent.co.uk)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …