Home / ZANIMLJIVOSTI / OVAJ ČOVEK TVRDI DA JE OTET NEKOLIKO PUTA: Ubio sam 19 vanzemaljaca, prodajem imanje, ne mogu više da se borim, evo dokaza.. (VIDEO)

OVAJ ČOVEK TVRDI DA JE OTET NEKOLIKO PUTA: Ubio sam 19 vanzemaljaca, prodajem imanje, ne mogu više da se borim, evo dokaza.. (VIDEO)

dzon-edmonds

Džon Edmonds iz Arizone je odlučio da proda svoj ranč od oko 36.000 kvadratnih metara za 5 miliona dolara jer ne može više da podnese „vanzemaljske aktivnosti“ koje se tu odigravaju.

Edmonds kaže da je njemu i njegovoj ženi Džojs svega preko glave. Farmer tvrdi da je sam ubio 19 vanzemaljaca svojom samurajskom katanom, i da su ih ta bića otela više puta.

„Odveli su je iz kreveta i ona je tako lebdeći završila na parkingu gde su pokušali da je unesu u svoju letelicu“, rekao je.

Edmonds je istakao da je morao da vanzemaljcima odseče glave kako bi im uništio antene i tako ih onesposobio da „zovu kući“.

„Čak i sa veoma oštrim sečivom, nemoguće je obezglaviti ih jednom zamahom“, kaže.

Edmonds redovno na svom Fejsbuk profilu obaveštava svoje pratioce o iskustvima na ranču.

Primera radi, na jednoj slici ispod krvave katane je opisao metod ubijanja „sivih“, misleći na vanzemaljce. Tu su i slike koje pokazuju njegove povrede ili kako on tvrdi, dokaze da su mu nešto radili.

U svakom slučaju, oglas o prodaji ranča izazvao je podeljena interesovanja. Dok je jedne priča o vanzemaljcima koji tetoše imanje obeshrabrila, drugima je taj detalj bio i više nego zanimljiv.

Kuća na imanju ima pet spavaćih soba, četiri kupatila i veliki bazen.

Check Also

SVE SE MENjA OD 22. OKTOBRA! NAREDNIH DANA U SRBIJI ĆE BITI PRAVA JESEN- A ONDA POTPUNI PREOKRET!

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde …