Home / ZANIMLJIVOSTI / Ovaj čovek zna foru kako da zaradite milione na ruletu: Zahvaljujući svom sistemu opustošio je kazina širom Evrope! (VIDEO)

Ovaj čovek zna foru kako da zaradite milione na ruletu: Zahvaljujući svom sistemu opustošio je kazina širom Evrope! (VIDEO)

Balvinder Sambi kome je zabranjen ulaz u nekoliko kazina nakon što je osvojio desetine hiljada evra, otkrio je sistem kako da „pobedi“ rulet. 

Večiti dobitnik u kazinima odlučio je da otkrije sistem sa kojim igra još od 2006. godine.

On uvek igra na osam brojeva – 8, 9, 11 i 12 koji predstavljaju jednu grupu i na 26, 27, 29 i 30 koji pripadaju drugoj.

Na uglove ovih brojeva stavi po jedan čip.

Pre nego što postavi uloge Sambi sačeka da ovi brojevi 12 puta zaredom izgube. Nakon toga postavi uloge i čeka da kuglica padne na neki od tih brojeva. Kad dobije, onda opet čeka da brojevi 12 puta zaredom izgube.

Postoje dani kad Balvinder izađe iz kazina kao gubitnik, ali je tu, zapravo, reč samo o njegovoj taktici, piše birminghammail.co.uk.

– Nikada nisam izgubio sa svojim sistemom i kazinima se to ne dopada. Oni ne žele pobednike u svojim prostorijama, samo gubitnike. Dešava se da namerno gubim da ne bi primetili da sam stalni pobednik. Stručnjaci su uvek govorili da je pobeda na ruletu samo sreća. Ali razvio sam sistem zasnovan na jednostavnoj matematici koji mi pomaže da pobedim svaki put kada igram – rekao je Balvinder Sambi.

Sambi stalno pobeđuje na ruletu, izuzev onda kad namerno gubi, a do sada niko nije uspeo da „pobedi“ ovu mašinu.

– Nekoliko dana osvajam malo i nekoliko dana puno. Moja najveća dnevna pobeda bila je nešto više od 4.000 funti, odnosno oko 4.500 evra – napomenuo je Sambi.

Pogledajte video:

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …