Home / ZANIMLJIVOSTI / OVE STVARI PRIVLAČE NESREĆU U VAŠ DOM: Nikada ne biste pomislili o čemu se radi! REŠITE IH SE ODMAH!

OVE STVARI PRIVLAČE NESREĆU U VAŠ DOM: Nikada ne biste pomislili o čemu se radi! REŠITE IH SE ODMAH!

soba

Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan. Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega.

Pretrpan prostor stvara otežanje u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni manjak nije dobar. Uvek treba da harmonizujete prostor, jer vaš dom ste vi.

Ako imate osećaj da vas prostor „tera“, to znači da morate da ga oplemenite, razveselite postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak. Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan.

Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega. Previše zemljanih boja (smeđi tepih, na primer) u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti.

Stakleni zidovi, i uopšte velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva umor, a moguće su i povrede i štete ako se stakla razbiju.

Staklena posuda za novac – stavljati samo krupne novčanice.

Crna posuda za novac pretvara energiju u jedan korak dalje – za spoljašnje i unutrašnje bogatstvo.

Zavisi od toga šta se u posudama nađe, to će se i ostvariti. Ne treba ih držati ni na dohvat ruke, jer će se stalno uzimati ostavljeni novac za sreću.

Slike u domu

Slika starog čoveka nagoveštava dugovečnost. Slikom vodopada prizovite uspešnu karijeru. Slike s vatrenim bojama pomažu da se podstakne veći ugled. Slike mladog, zelenog drveta pomažu da se stvori obilje. Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu, piše dizajndoma.hr.

Ako vam je neko obećao da će za vas skinuti dugu s neba, onda se sigurno malo šalio, jer dugu niko nikad nije dodirnuo, niti spustio na zemlju.

Ali bi bilo dobro da u domu imate sliku duge. Ona uvek usrećuje ljude i njenih sedam spektakularnih, svetlećih boja znače čaroliju i novi, lepši život.

(kurir.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …