Home / ZANIMLJIVOSTI / OVO JE NAJSTRAŠNIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN: Šta su tačno snimili ovi ljudi? (VIDEO)

OVO JE NAJSTRAŠNIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN: Šta su tačno snimili ovi ljudi? (VIDEO)

gebel-filmMnogi veruju da je ovaj film po imenu „Gable“ od 3,5 minuta dokaz o postojanju čoveka-psa iz Mičigena, a po odeći i frizurama verovatno je u pitanju 1960. godina

Pre nekoliko godina ovaj misteriozni video se pojavio na internetu i izvazvao brojne polemike i komentare. Malo je poznato da je otkriven na tavanu jedne kuće i kupljen pri prodaji polovnih i starih stvari. Ono što je bitno prilikom gledanja ovog videa jeste da obratite pažnju na detalje i sitnice zbog kojih vam neće biti nimalo prijatno.

Mnogi veruju da je ovaj film po imenu “Gable” od 3,5 minuta dokaz o postojanju čoveka-psa iz Mičigena, a po odeći i frizurama verovatno je u pitanju 1960. godina.

Kako snimak odmiče, stiče se utisak da se na zemljanom putu pojavljuje životinja koja liči na psa, ali ima nešto ljudsko u sebi. Nakon što ga je kamerman primetio, kreće da trči, što sugeriše da je usledio napad. Pet sekundi pred kraj snimka, kamera pada na pod i tu ostaje.

Međutim, mnogi su se zainteresovali da saznaju šta je pozadina ovog filma i nakon analiziranja su shvatili da je u pitanju neka vrsta nameštaljke.

Film je snimljen koristeći stare kamere i rekvizite, a cela priča je izmišljena kako bi video bio što zanimljiviji.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …