Home / ZANIMLJIVOSTI / OVO LUDILO JOŠ NISTE VIDELI: Dobrovoljno pristao da oseti najjači bol na svetu- UJED „METAK MRAVA“ OD 20.000 VOLTI! (VIDEO)

OVO LUDILO JOŠ NISTE VIDELI: Dobrovoljno pristao da oseti najjači bol na svetu- UJED „METAK MRAVA“ OD 20.000 VOLTI! (VIDEO)

500

Mladić Hamiš s Jutjub kanala “Hamish & Andy” je dobrovoljno odlučio da oseti najjači bol koji čovek može da oseti. Naime, pristao je da ga ujede takozvani “metak mrav” čiji ujed se upoređuje sa strujnim udarom od 20.000 volti.

Prema Šmidtovom indeksu bola, takozvani “metak mrav” ima najbolniji ubod koji može izazvati neki insekt, a neki tvrde da ove životinjice proizvode bol koji retko koji čovek može da izdrži.

Pojedina plemena u Južnoj Americi i dalje koriste njegov ujed kao ritualni običaj kada dečaci postaju muškarci. Oni moraju da trpe ujede i do 10 minuta, dok bolove osećaju narednih par sati.

Prema sopstvenoj lestvici, Džastin Šmidt koji je i sam probao da oseti ujed ovog mrava, ocenio ga je kao “bosonogo hodalje po tinjajućem uglju s ekserima zabijenim u petu”.

Na sreću, ovaj ubod ne može prouzrokovati neku fizičku povredu ili smrt, ali zbog dugotrajnog bola može izazvati psihičke traume.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

POMETNJA I PANIKA U HRVATSKOJ! POJAVILE SE OGROMNE RUPE KOJE GUTAJU SVE PRED SOBOM (VIDEO)

Najveća rupa koja se otvorila u zemlji posle zemljotresa u Hrvatskoj u blizini Petrinje, i …