Home / ZANIMLJIVOSTI / OVO NIKAD NEĆE ZABORAVITI- DA SE NAJEŽITE: Kako su navijači Crvene Zvezde dočekali Putina na Marakani (VIDEO)

OVO NIKAD NEĆE ZABORAVITI- DA SE NAJEŽITE: Kako su navijači Crvene Zvezde dočekali Putina na Marakani (VIDEO)

SERBIA RUSSIA PUTIN VISIT

Lider Rusije Vladimir Putin stekao je svetsku popularnost i rado je viđen gost u brojnim zemljama. Ipak, on ni na jednom putovanju nije primljen sa toliko bratske ljubavi kao tokom posete Srbiji u martu 2011. kada su ga navijači Crvene Zvezde dočekali na Marakani tokom njegove posete Beogradu.

Delije su Putinu priredile doček kakav sigurno nije doživeo ni na jednom ruskom stadionu, a ruski mediji su kao udarnu preneli vest o atmosferi na Marakani tokom prijateljske utakmice mladih timova Crvene Zvezde – Zenita.

Delije su Putina dočekale sa dirljivom porukom na ruskom jeziku „Stariji brate, poljubi majku našu i kaži joj, kaži, da smo je dostojni, i da se borimo i da ćemo se boriti, i da je volimo“.
Po njegovom ulasku na Marakanu zaorilo se „Putin, Putin, Putin“.

Zatim je 25.000 Delija zagrmelo „Rusija, Rusija, Rusija“ i „Ti si Zvezdin četnik, Putine“.

Himne Srbije i Rusije otpevale su devojčice sa Kosova i Metohije iz grupe „Kosovski božuri“.

Utakmica je u prijateljskom duhu završena rezultatom 1:1.

Posle utakmice ruski predsednik je dobio na poklon ikonu Belog anđela iz ruku vladike zahumsko-hercegovačkog Grigorija, kao i ikonu Stefana Mirotočivog, koju su mu uručile Delije, kimono džudo kluba Crvena zvezda, crveno-beli dres sa brojem 1 i svojim prezimenom na njemu, šal i člansku kartu s brojem 002 i repliku pehara pobednika Kupa šampiona s posvetom.

Pogledajte video:Pravda

 

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …