Home / ZANIMLJIVOSTI / PAS JE SHVATIO DA NJEGOV VLASNIK IMA RAK: Njegova reakcija će vas zaista iznenaditi! (VIDEO)

PAS JE SHVATIO DA NJEGOV VLASNIK IMA RAK: Njegova reakcija će vas zaista iznenaditi! (VIDEO)

pasBez obzira što ljudska bića drže pse, oni mogu da razumeju stvari koje mi ne možemo. Iako mi mislimo da smo superiornija vrsta, o tome može da se debatuje.

Mi možemo da namirišemo stvari, ali ne koliko i psi. Čak i pre nego što otvorite frižider da uzmete sir, pas je to osetio ranije. Jasno je da mogu da namirušu mnogo više od samo hrane.

Maks, mešanac kolija, živi sa svojom vlasnicom Maurin. Kada Maurin planira da ode u šetnju, Maks to oseti i pre nego što je ona ustala iz stolice. Maks je počeo da se čudno ponaša 2008. godine, bio je tužan, bespomoćno je gledao u Maurin i nije želeo da joj sedi u krilu.

Tada je imao 9 godina i Maurin se uplašila da će pas umreti. pripremila se da će ga izgubiti. Ipak nekoliko momenata kada je ustajao udarao je njuškom u grudi i ona je shvatila šta to znači!

Maurin je imala kvržicu u grudima, a kada su joj doktori rekli da je rezultat mamografa normalan, nije više o tome ni razmišljala. Jednoga dana, pogledala je u Maksa u oči i tada je shvatila da je u pitanju rak. Ipak, rane pretrage dale su negativne rezultate i bila je potrebna hirurška biopsija da se locira.

Odmah su uklonili rak i kada je Maks osetio da mu je „mama“ dobro, njegovo raspoloženje se odmah vratilo u normalu. Psi širom sveta sada se treniraju da pronalaze ćelije raka. Sve je u moći nosa!

Pogledajte video:


(Epk)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …