Home / ZANIMLJIVOSTI / POBUNA: U SUBOTICI NISU HTELI ŽENU DA USLUŽE JER NE NOSI MASKU! ONDA JE DOŠAO NJEN MUŽ (ŠOK VIDEO)

POBUNA: U SUBOTICI NISU HTELI ŽENU DA USLUŽE JER NE NOSI MASKU! ONDA JE DOŠAO NJEN MUŽ (ŠOK VIDEO)

Jedan Subotičanin je pokazao da još postoji bunt i nepokornost u srpskom narodu, iako su ga zbog toga odmah napali režimski mediji.

On je snimio situaciju u jendom subotičkom marketu u kojem su prodavačice odbile da naplate robu njegovoj supruzi, jer nije nosila masku.

„Šta vi ste ovde organizovali neki maskenbal? A jedva dišete ispod tih maski. Je l znate zakon o potrošačima? Ne treba da se postupi po uredbi vlade republike Srbije, nego po zakonu“, rekao je revoltirani čovek.

Zatim je uzeo korpu i počeo da je puni različitim proizvodima, a onda se pozvao na zakon o potrošačima i još jednom upitao zaposlene da li će da mu naplate namirnice.

„Sad da vam kažu, ‘ne puštajte muškarce koji nisu u minićima’, vi ih ne biste puštali. E, pa ne može tako. Još jednom vas pitam, da li ćete naplatiti robu koju sam uzeo? Nećete. Ja se pozivam na zakon koji kaže da imam pravo da iznesem robu za koju ne želite da mi izdate račun. Hvala lepo, doviđenja“, rekao je on na kraju i izašao sa proizvodima.

Šta se sve dešavalo, pogledajte u video prilogu:

(srbin.info)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …