Home / ZANIMLJIVOSTI / Policajci su čuli misteriozni GLAS koji dolazi iz automobila: Kada su pogledali unutra, ostali su u ŠOKU! (VIDEO)

Policajci su čuli misteriozni GLAS koji dolazi iz automobila: Kada su pogledali unutra, ostali su u ŠOKU! (VIDEO)

Lili i njena majka su vozilom upale u reku. Kad su došli policajci, čuli su glas odrasle osobe kako traži da joj pomognu. No majka je bila mrtva, a bebu su spasili
glas-auto
Policajci koji su prošle godine u martu spasili bebu, zaklinju se da su iz vozila čuli glas odrasle osobe. Budući da je majka koja je bila u vozilu umrla, i dalje nisu sigurni odakle je misteriozni glas došao.

Jennifer GROESBECK se u martu prošle godine u Utah vraćala s večere kod oca. Sletjela je u ledenu reku. Auto u kojem su bile Jennifer i njena 18 meseci stara kćerkica Lili delimično je bio u vodi čak 14 sati.

Našao ga je ribolovac koji je video kako kroz prozor visi ruka. Pozvao je spasioce. Prvo su stigla 4 policajca. Potom su došla još trojica te vatrogasci. Nekoliko njih je završilo u bolnici zbog pothlađivanja tokom spasavanja. Operaciju su snimili kamerama.

U jednom su trenutku snimili slabi glas odrasle osobe na koji je policajac Jared Varner odgovorio: „Dolazimo, pomoći ćemo vam“. Nakon toga pronašli su Dženifer (25) i zaključili da je već duže vreme mrtva.

No primetili su da je na zadnjem sedištu u sedištu beba. Bila je Pothladjeno i u kritičnom stanju, ali živa. Hitno su je odvezli bolnicu. Tamo se oporavila i kasnije se vratila kući.

Četvorica policajaca kasnije su raspravljali o tome čiji su glas čuli. Jedan od njih Tiler Bedouz veruje kako zna odgovor na to pitanje. Kaže kako je uveren da je curicu spasio „nebeski čuvar“.

U knjizi „Dokaz anđela“ Bedouz, policajac sa desetogodišnjim iskustvom opisuje kako veruje da svako ima anđela čuvara. Veruje da to potvrđuje slučaj Lili GROESBECK. Njegov kolega Brian Devitt je rekao kako su čuli glas iz automobila koji im je govorio: „pomozite, pomozite“.

Kolega Jared Varner kaže da se mogu zakleti da su čuli glas iz vozila. Bedouz je kasnije postao glasnogovornik sve četvorice, piše Daili

Pogledajte video:

Check Also

DA BUDE KAO NOVA: FANTASTIČAN RECEPT KAKO DA OČISTITE KADU OD ŽUTIH FLEKA

Jedna od najružnijih pojava koje možete zateći u kupatilu su žute naslage koje se pojavljuju …