Home / ZANIMLJIVOSTI / Postao je poznat kad je razbio 480 flaša piva, mislio je da će dobiti otkaz, a sada mu se to ISPLATILO- Evo šta je dobio (VIDEO)

Postao je poznat kad je razbio 480 flaša piva, mislio je da će dobiti otkaz, a sada mu se to ISPLATILO- Evo šta je dobio (VIDEO)

pivoNespretni radnik koji je razbio više gajbi piva nije ni slutio da reakcija pivare u kojoj je radio može da bude ovakva. Saznajte šta je dobio

Video snimak koji je pogledalo skoro milion ljudi, a na kojem se vidi kako je nespretni mladi Argentinac po imenu Brajan za nekoliko sekundi razbio 480 flaša piva, doneo je veliku slavu mladiću koji je glavni akter klipa.

Snimak su primetili i čelnici pivare “Quilmes”, koji su Brajana nagradili pošto je kompaniji priuštio vrhunsku i besplatnu reklamu na društvenim mrežama.

U znak zahvalnosti su mu kupili karte za “Kup Amerike“, pa će Brajan, umesto da očajava i razmišlja o tome hoće li i koliko biti kažnjen, završiti u Čileu gde će uživo pratiti fudbalske utakmice “gaučosa”.

Pogledajte kako je Brajan razbio gajbe piva:


(Telegraf.rs)

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …