Home / ZANIMLJIVOSTI / POSTAVILI SU KAMERU U BEBINU SOBU: Kada su pogledali snimak ZALEDILI su se od STRAHA! (VIDEO)

POSTAVILI SU KAMERU U BEBINU SOBU: Kada su pogledali snimak ZALEDILI su se od STRAHA! (VIDEO)

beba-kamera

Gledati svoje dete kako spava budi verovatno najlepša osećanja kod roditelja. Ali ono što su Lora Haj i njen partner Din Evans videli dok su gledali svog 18-mesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lepo.

Oni su, naime, postavili kameru iznad njegovog krevetića nakon što je pokušao da izađe iz njega. Iz dnevne sobe posmatrali su svog sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala mališana. Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe.

Otac dečaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvedića, ali kada je pogledao u krevetić, nije bilo ničeg osim malenog Sebastijana kako mirno spava. Međutim, kamera je i dalje pokazivala da nešto leži pored njega.

„Šta god da je to bilo, ležalo je tamo do 1.30 sati dok nisam morala da ga nahranim. Onda je nestalo, ali je tokom noći menjalo pozicije“, priča majka. Porodica ističe da ovo nije prvi put da im se tako nešto dogodilo. Kažu da često čuju čudne zvukove po kući i pronalaze slike okrenute naopako.

Pogledajte video:


(Izvor: Stil.kurir.rs/vecernji.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …