Home / ZANIMLJIVOSTI / POSTOJI 8 VRSTA MUŠKIH „ALATKI“: Saznajte koliki mora da bude da bi upao u kategoriju „poželjnih“

POSTOJI 8 VRSTA MUŠKIH „ALATKI“: Saznajte koliki mora da bude da bi upao u kategoriju „poželjnih“

dvoje- zena- muskarac

 

Po*ni organi i kod muškaraca i kod žena mogu biti i jesu različiti. „Vimins helt“ piše da ima čak osam vrsta pe*isa. Koji spadaju u kategoriju velikih?
Obrezani

Obrezivanjem se skida suvišna kožica pri vrhu pe*isa, zbog čega su osetljiviji od neobrezanih.

Neobrezani

Kožica na vrhu pe*isa je netaknuta i ovakvi pe*isi su manje osetljivi na se*sualne nadražaje.

„Rastući“

Prema istraživanju časopisa „Mens helt“, 79 odsto muškaraca ima ovu vrstu pe*isa. To su pe*isi koji su u ere*ciji vidno veći nego u opuštenom stanju.

Isti

Kod muškaraca sa ovom vrstom pe*isa erekcija ne čini razliku u veličini. Prema istraživanju „Mens helta“, 21 odsto muškaraca ima ovu vrstu pe*isa.

Zakrivljen

Tokom ere*cije „zakrene“ se u jednu stranu, dok u opuštenom stanju izgleda obično. Nekim ženama se*s sa muškarcima sa ovakvom vrstom pe*isa može da bude neprijatan, važna je pravilna poza.

Mali

Medicinski gledano, da bi pe*is bio proglašen malim, mora bitno da odstupa od proseka u toj zemlji. Ali, generalno, ako je pe*is manji od 7,8 centimetara u ere*ciji – mali je.

Veliki

Ako vam je pe*is u ere*ciji veći od 17,8 centimetara – imate čime da se hvalite.

Nepredvidljiv

Muškarci sa ovakvom vrstom pe*isa ne mogu uvek da postignu ere*ciju. Čak 40 odsto muškaraca doživi da ga pe*is izneveri, a ova pojava može da ukazuje i na veći zdravstveni problem, zbog čega treba da poseti lekara.

(Izvor: superzena.b92.net)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …