Home / ZANIMLJIVOSTI / PRAVI ŠOK- Gledao je u rijalitiju kako se njegova devojka porađa, pa je saznao da NIJE OTAC (VIDEO)

PRAVI ŠOK- Gledao je u rijalitiju kako se njegova devojka porađa, pa je saznao da NIJE OTAC (VIDEO)

Mladić koji je gledao svoju partnerku kako se porađa uživo na TV pretrpeo je ozbiljan šok, prenosi dailystar.co.uk.

Tata Dalo je gledao kao se njegova devojka Kuintana porađa u holandskom rijaliti programu “Four hands on a Belly”. Kada je porođaj krenuo Dalo se povakao u ugao sobe i nije mogao da se sabere od šoka zbog onoga što gleda.

U jednom trenutku se čak i približio izlazu ali je uspeo da se iskontroliše. Međutim, onda je samo postalo još gore.

Samo par trenutaka nakon što se beba rodila, Dalo je uradio test očinstva. Potom video pokazuje par kod kuće kada su im saopšteni rezultati i kada se otkrilo da Dalo zapravo nije otac deteta.

Odmah je izjurio napolje ostavljajući svoju devojku (17) u suzama. Par je navodno ostao zajedno posle emitovanje ovog rijalitija.

Više od četiri miliona ljudi je pogledalo snimak preko Fejsbuka pod naslovom: “Kada saznate da bebe zapravo ne donose rode”. Neki korisnici su prokemntarisali Dalovu reakciju na porođaj.

– Taj čovek mora da prestane da igra igrice i da se suoči sa stvarnim životom – napisao je jedna korisnik.

Drugi je istakao da Dalo verovatno nikada ranije nije video nijedan porođaj i da je verovatno pretpostavio da bebe dolaze iz Pariza.

Pogledajte video:

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …