Home / ZANIMLJIVOSTI / PREOKRET ŽIVOTA KOJI JE SVE PROMENIO: Hteo je da se ubije, a onda mu je zazvonio telefon… (VIDEO)

PREOKRET ŽIVOTA KOJI JE SVE PROMENIO: Hteo je da se ubije, a onda mu je zazvonio telefon… (VIDEO)

094785464

Upoznali su se u kampu kao tinejdžeri, ali razišli su se posle leta i svako je krenuo svojim putem. Kevin je pao u depresiju i odlučio je da se ubije pored srednje škole. Međutim, ona ga je pozvala baš u tom trenutku.

Kevinu Valšu jedan neočekivani telefonski poziv promenio je život.

– Kada sam imao samo 13 godina u letnjem kampu prišla mi je najzgodnija devojčica i rekla mi: “Crna boja ti odlično stoji’. Nisam znao šta je htela reći – počinje svoju priču Kevin Valš.

Oni su i na kraju se sprijateljili. Razmenili su brojeve i neko vreme nakon leta ostali u kontaktu, a onda su se razišli. Počela je srednja škola i svako je krenuo svojim putem.

– Moram priznati, svaki dan sam mislio na nju. Čak ni danas sa sigurnošću ne mogu reći zašto, ali iz nekog razloga nisam je mogao izbaciti iz glave – objašnjava.

Splet nesrećnih okolnosti tada 17-godišnjeg Kevina doveo je do teške depresije.

– Raskinuo sam s devojkom, pas mi je uginuo na dan moje maturske zabave. Sve me je to pogodilo. Odlučio sam da se ubijem. Napisao sam oproštajnu poruku i otišao na mesto gde sam mislio to obaviti.

Samo nekoliko sekundi delilo me od suicida, a onda mi je zazvonio mobilni. Zvao me je neko s nepoznatog broja. Javio sam se i shvatio da je to ona.

Pitao sam je šta ima, a ona mi je odgovorila da je osetila da treba da mi se javi – dodaje Kevin koji se zadnji put s Blejk čuo godinu dana ranije.

– Ukratko, ispričao sam joj šta planiram, a ona me odgovorila od toga. Bukvalno mi je rekla: “Šta?! Nemoj to napraviti.” I tako je bilo – priča mladić.

Kaže kako mu je obećala da će ga sledeći dan ponovno nazvati, a on je pristao.

– Te sam noći počeo pisati reči kojima ću je, 10 godina kasnije, zaprositi – dodao je on.

Par je ostao u redovnom kontaktu, a s vremenom je staro prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu.

Ova neverovatna priča dobila je filmski “happy end” kad je Kevin zaprosio Blejk.

Par je u srećnom braku oko godinu dana, a Kevin kaže kako se raduje što će ostatak svog života provesti sa ženom koja ga je spasila.

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …