Home / ZANIMLJIVOSTI / PREOKRET ŽIVOTA KOJI JE SVE PROMENIO: Hteo je da se ubije, a onda mu je zazvonio telefon… (VIDEO)

PREOKRET ŽIVOTA KOJI JE SVE PROMENIO: Hteo je da se ubije, a onda mu je zazvonio telefon… (VIDEO)

094785464

Upoznali su se u kampu kao tinejdžeri, ali razišli su se posle leta i svako je krenuo svojim putem. Kevin je pao u depresiju i odlučio je da se ubije pored srednje škole. Međutim, ona ga je pozvala baš u tom trenutku.

Kevinu Valšu jedan neočekivani telefonski poziv promenio je život.

– Kada sam imao samo 13 godina u letnjem kampu prišla mi je najzgodnija devojčica i rekla mi: “Crna boja ti odlično stoji’. Nisam znao šta je htela reći – počinje svoju priču Kevin Valš.

Oni su i na kraju se sprijateljili. Razmenili su brojeve i neko vreme nakon leta ostali u kontaktu, a onda su se razišli. Počela je srednja škola i svako je krenuo svojim putem.

– Moram priznati, svaki dan sam mislio na nju. Čak ni danas sa sigurnošću ne mogu reći zašto, ali iz nekog razloga nisam je mogao izbaciti iz glave – objašnjava.

Splet nesrećnih okolnosti tada 17-godišnjeg Kevina doveo je do teške depresije.

– Raskinuo sam s devojkom, pas mi je uginuo na dan moje maturske zabave. Sve me je to pogodilo. Odlučio sam da se ubijem. Napisao sam oproštajnu poruku i otišao na mesto gde sam mislio to obaviti.

Samo nekoliko sekundi delilo me od suicida, a onda mi je zazvonio mobilni. Zvao me je neko s nepoznatog broja. Javio sam se i shvatio da je to ona.

Pitao sam je šta ima, a ona mi je odgovorila da je osetila da treba da mi se javi – dodaje Kevin koji se zadnji put s Blejk čuo godinu dana ranije.

– Ukratko, ispričao sam joj šta planiram, a ona me odgovorila od toga. Bukvalno mi je rekla: “Šta?! Nemoj to napraviti.” I tako je bilo – priča mladić.

Kaže kako mu je obećala da će ga sledeći dan ponovno nazvati, a on je pristao.

– Te sam noći počeo pisati reči kojima ću je, 10 godina kasnije, zaprositi – dodao je on.

Par je ostao u redovnom kontaktu, a s vremenom je staro prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu.

Ova neverovatna priča dobila je filmski “happy end” kad je Kevin zaprosio Blejk.

Par je u srećnom braku oko godinu dana, a Kevin kaže kako se raduje što će ostatak svog života provesti sa ženom koja ga je spasila.

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …