Home / ZANIMLJIVOSTI / PREPOZNAJTE NA VREME: 5 znakova da vas vara na Fejsbuku!

PREPOZNAJTE NA VREME: 5 znakova da vas vara na Fejsbuku!

devojka- zena- laptop- kompjuter

U vreme interneta i kada se ne može zamisliti dan bez društvenih mreža mnoge veze su se našle u krizi. Partneri sve više vremena provode za kompjuterom četujući sa virtuelnim prijateljima, a veoma često se desi da dođe i do flerta i „internet prevare“. Ako primetite nešto od navedenog vreme je da napravite frku, piše Cosmopilitan.

1. Često se zanese u pisanje poruka, ali vam ne kaže ko mu i o čemu piše

Naravno da svako mora da ima privatnost, ali ako počne učestalo da vas ignoriše i to zbog digitalnih konverzacija, a pritom se ne trudi da objasni o čemu je reč, verovatno su njegovi interesi i prioriteti negde drugde.

2. Često dobija poruke u svako doba dana, čak i noći

Poruka pijanog ortaka kojeg je ostavila devojka koja stiže oko ponoći nije razlog za brigu, ali ako često u sitne sate dobija ili šalje poslovne poruke, verovatno je već odavno vreme za raskid.

3. Nagnete se da ga poljubite dok gleda u svoj profil, a on se panično odmakne od vas da ne biste slučajno videli monitor

Ako se očajnički trudi da sakrije ono što radi na računaru, udahnite duboko – sigurno vam ne priprema iznenađenje za godišnjicu veze.

4. Mobilni je uvek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome ne dopušta da mu se približite

 

Možda je neki opsesivno-kompulsivni poremećaj, ali kad ljudi misle da nešto greše i ne žele da ih u tome uhvatite, njihove fizičke reakcije su prilično iznenađujuće. Ako skoči kao opečen kad primeti da se vi približavate njegovom telefonu, šta da vam kažemo osim – počnite da sumnjate.

5. Ako ga pitate zašto toliko vremena provodi na društvenim mrežama, a on počne da se brani ili čak da vas optužuje da ste bezobrazni što ga to pitate, nešto ne štima

Zašto bi ga to toliko uzrujalo? Pa zato što želida sakrije nešto od vas, a vi pogađate u sred srede.

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …