Home / ZANIMLJIVOSTI / Prevremeno rođena beba zagrlila bliznakinju na samrti: Ono što se desilo šokiralo je sve! (VIDEO)

Prevremeno rođena beba zagrlila bliznakinju na samrti: Ono što se desilo šokiralo je sve! (VIDEO)

bebe

Malene bliznakinje Kajri i Brijel Džekson rođene su 12 nedelja pre termina. Težile su manje od kilograma, uopšte nisu bile dovoljno razvijene, a lekari im nisu davali pozitivne prognoze za preživljavanje.

Nakon što su ih stavili u zasebne inkubatore, Brijelino stanje je počelo da se popravlja i počela je da dobija na težini. Međutim, iako se u prvi mah činilo da je počela da se stabilizuje, medicinsko osoblje nije bilo optimistično da će beba preživeti.

Posle nekoliko nedelja, iako je bila snažnija beba, počela je da dobija napade i da plače toliko jako da bi ostajala bez daha i postajala plava.
Gejl koja ih je pazila činila je sve što je mogla, ali bebama kao da nije bilo pomoći.

A onda je došla na genijalnu ideju koja je promenila čitavu medicinu. Stavila je uplakanu Brijel pored njene slabašne sestrice. Iako je to bilo protiv pravila bolnice, Gejl je na sve načine pokušavala da ih spase, makar izgubila posao. A onda se desilo nešto potpuno neverovatno!

Brijel se smirila i stavila svoju malenu ruku oko sestre. Ubrzo nakon toga, usledilo je čudo – Kajrino stanje je počelo da se stabilizuje i svakodnevno je dobijala na težini.

Bliznakinje su se uspešno opravio i sada su zdrave 20-godišnjakinje.

Pogledajte video:

(Via)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …