Home / ZANIMLJIVOSTI / PREŽIVELA HOROR I ODLUČILA DA ISPRIČA SVE: Silovao me je i drogirao od 11. godine, zatrudnela sam kad sam imala 14

PREŽIVELA HOROR I ODLUČILA DA ISPRIČA SVE: Silovao me je i drogirao od 11. godine, zatrudnela sam kad sam imala 14

silovanje- napastvovanje
Hrabra Polin Šilds se odrekla svog prava na anonimnost kako bi otvorila srce i dušu i ispričala kako je bila drogirana i silovana šest godina kao dete, pre nego što je rodila svog sina.

Ova mama je svog napadača slomila posle skoro 25 godina tišine.

Polin je, naime, pre ti godine pročitala da je čovek koji ju je zlostavljao, inače drugar njenog brata, silovao 13 -godišnju devojčicu. Pošto je izašao iz zatvora, opet je bio na ulicama u Škotskoj, a upravo to je Polin nateralo da progovori i ohrabri i druge žrtve da se jave i pomognu joj da se pošalje u zatvor .

– Sigurna sam da ima više žrtava koji su, poput mene, prestravljeni da govore i zato sam sada odlučila da je vreme da ispričam svoju priču – kaže ona a prenosi mirror.co.uk.

Zlostavljanje-silovanje

Imala je svega sedam godina kada joj je mama umrla od raka, a tata je uvek bio na putu jer je vozio kamion. Ostala je sa starijim bratom koji nije mogao da brine o njoj a koji je, takođe, ubrzo završio u zatvoru.

Bila je mentalno i fizički zlostavljana. I ona i njen ljubimac. Sa devet ili 10 godina pokušala je da prekrati sebi muke, tako što je popila kutiju tableta i flašu viskija.

– Čak i tada, sećam se da sam razmišljao o tome ko bi zaštitio psa ako umrem.

Uprkos se obraćala vlastima za pomoć.

– Prvi put znam da sam bila silovana sa 11 ili 12 godina. Možda se dogodilo i ranije kada sam bila u nesvesti. Moj brat je bio u zatvoru kada se moj otac razboleo od srca. Rekao mi je da saznam od jednog od prijatelja moga brata u kom zatvoru je. Otišla sam u kuću tog momka, a jedan od momaka koji me je zlostavljao godinama bio je tamo i odveo me unutra. On me je drogirao što je radio i ranije, ali ovaj put me je potpuno silovao. Rekao mi je da ne smem nikom ni reč da kažem o tome šta se desilo, da će ubiti mog oca a, budući kakav je tip osobe bio, verovala sam da je na to spreman – priseća se Polin:

– Rekao mi je i da je on moj negovatelj. Silovao me je svakog vikenda. To je trajalo nekoliko godina dok nisam saznala da sam trudna. Bilo je to malo posle mog 14. rođendana.

Polin se borila sa svojom tajnom i brinula o sinu Darilu, dok je silovatelj, otac njenog deteta, u svojim dvadesetim služio je zatvor.

– To što mi se desilo kad sam bila dete uvek je sa mnom.

(Mirror.co.uk, Telegraf)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …