Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIČA KOJA JE OBORILA INTERNET: Otkrio da ga žena vara, pa ostavio pismo njenom ljubavniku!

PRIČA KOJA JE OBORILA INTERNET: Otkrio da ga žena vara, pa ostavio pismo njenom ljubavniku!

potpis rukopis pismo02
 Urnebesna lista od 10 zahteva postala je viralni hit. Jedan prevareni muž je ljubavniku svoje žene sastavio listu zahteva i objavio je na Craigslistu, najvećim američkim oglasima. Njegov oglas ubrzo je postao viralan, a mi ga prenosimo u celosti.

„Tipu koji mi obrađuje ženu: Dobro znaš ko si. Da, sve znam. Ne, nisam ljut, želeo bih samo da te zamolim nekoliko stvari:

1. Molim te prestani da ostavljaš podignutu dasku na WC šolji jer uvek ja ispadnem kriv.

2. Možda mi daješ šansu da odem na pecanje češće, ali molim te da prestaneš da piješ moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kad si u poseti (Bog zna da ja moram da popijem bar nekoliko pre nego što mi ona postane atraktivna), ali ostavi mi ipak nešto jer ja moram sa njom da budem mnogo duže nego ti.

3. Ako ipak popiješ sve, kupi još ili barem ostavi novac na stolu da ja kupim.

4. Zamolio bih te da staviš novu rolnu WC papira kad je potrošiš. Iz nekog razloga moj sin misli da ne mora da se obriše ako nema papira. Držimo ga ispod lavaboa, ali slobodno možeš da predložiš bolje mesto.

5. Kada završiš sa obrađivanjem moje žene, obriši se nečim što može da se baci. Korpa sa odećom sa desne strane kreveta je moja i odeća je čista iako je ona ne pere. Prošle nedelje izašao sam sa mrljom na košulji (hvala).

6. Nemoj govoriti mojoj deci da si im ujak. Možda su mali, ali nisu retardirani.

7. Prestani da pojačavaš grejanje, ja sam taj koji plaća račune.

8. Kad te pita „da li izgledam u ovim pantalonama debelo, reci Ne. Možda misliš da će je drugačiji odgovor naterati da razmisli hoće li i dalje jesti kilogram sladoleda dnevno, ali zapravo joj daješ razlog da ode da kupi nove pantalone u kojima će izgledati jednako debelo.

9. Prestani da jedeš našu hranu. Prošle sedmice si pojeo kolače koje mi je mama poslala za rođendan. Moja žena godinama nije skuvala nešto tako dobro.

10. Probaj da prebaciš težinu na drugu stranu kad sediš u mojoj fotelji jer praviš udubljenje koje me vuče na desno.

I na kraju, želim da ti zahvalim što si je za Dan zaljubljenih odveo na ručak. Nije bila besna kao inače i naručila je samo jedno jelo. Od viška novca možda odvedem decu u bioskop.

Nadam se da možeš da mi pomogneš sa svim stvarima koje sam nabrojao. Ako to učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati da brineš i žuriš„, napisao je prevareni muž u oglasu.

(Agencije)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …