Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIČA KOJA JE RASPLAKALA CELU REGIJU: Ni vi nećete moći zadržati suze..

PRIČA KOJA JE RASPLAKALA CELU REGIJU: Ni vi nećete moći zadržati suze..

Lekar je ušao u bolnicu u žurbi, nakon što je pozvan na hitnu operaciju. U žurbi, presvukao se i otišao direktno na hirurgiju. Tamo je naišao na muškarca koji je nestrpljivo hodao gore dole hodnikom … čekajući lekara.

Seconds Make a Difference

Kad je ugledao lekara, muškarac je viknuo: „Zašto ste tek sada došli? Trebalo Vam je cela večnost, život mog sina je u opasnosti. Zar nemate nikakav osećaj odgovornosti? „Lekar se nasmejao i rekao:“ Žao mi je, nisam bilo u bolnici, a došao sam najbrže što sam mogao nakon prema poziva. I sada, želim da se smirite, tako da ja mogu raditi svoj posao “

„Smiriti se ?????????? Šta da je Vaš sin u ovoj sobi sada, da li biste se Vi smirili? Da Vaš sin umire, što biste Vi učinili? „, Ispitivao je otac besno.

Lekar ponovo se nasmešio i odgovorio: „Ja ću reći samo ono što piše Svetoj knjizi: Iz praha smo nastali i u prah ćemo se vratiti, Blagoslovljeno je ime Božje. Lekari ne mogu produžiti život. Ja sad odgovaram za Vašeg sina i učiniću sve što je u mojoj moći “

„Odlični saveti … osobito kad nismo zabrinuti kad se ne radi o vlastitom detetu, lako je pametovati“ promrmljao je otac.

Operacija je trajala nekoliko sati nakon što je lekar iz operacijeske sale izašao srećan. „Hvala bogu !, Vaš sin je spašen!“ I ne čekajući odgovor oca … lekar produži .. i u prolazu kaže:

„Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte sestru!“

Seconds Make a Difference

„Zašto je tako arogantan? On nije mogao da sačeka nekoliko minuta, da ga pitam par pitanja, da sam predsednik države ne bi se sigurno tako ponašao ali ja sam samo običan čovek „komentarisao je otac kad je susreo sestra minutu nakon što je lekar otišao.

Sestra mu je odgovorila sa suzama u očima: „doktorov sin je umro juče u saobraćajnoj nesreći, došao je na operaciju Vašeg sina sa sahrane. I sad kad je spasio život Vašeg sina, otišao je natrag da se dostojanstveno oprosti od svog sina poslednji put “

Premda bi svi mi reagovali kao i ovaj čovek, osobito kad nam je život deteta u pitanju, NIKADA nemojte suditi nikoga, jer nikad ne znate kakav je njihov život i što taj neko prolazi, za sve postoji neki razlog.

(Net.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …