Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIČA KOJA SE PREPRIČAVA ŠIROM SRBIJE: Dan pred SVADBU otišla je kod VRAČARE, od tada je sve krenulo po ZLU

PRIČA KOJA SE PREPRIČAVA ŠIROM SRBIJE: Dan pred SVADBU otišla je kod VRAČARE, od tada je sve krenulo po ZLU

zena- verovanje- gatanje- proricanje- vesticarenje- sveca

 

Neposredno pred udaju, Ana, dvadesetosmogodišnja devojka, odlučila je da poseti vračaru. Gledajući u njenu sliku vračara je izgovorila jezivu rečenicu:

– Ogromna nesreća zadesiće te u narednih šest meseci, ovaj brak nosi nesreću i smrt – rekla je, ali Anina euforija oko braka je bila prevelika, tako da je samo odmahivala glavom.

Međutim, već nekoliko dana posle svadbe, Ana je počela da gubi snagu i volju. Toliko je bila umorna da je samo ležala u krevetu, a u čemu je problem nisu mogli ni lekari da otkriju, jer su joj nalazi uvek bili dobri.

– Ležala sam u krevetu jedan dan i gledala film, kada sam osetila kako telo počinje da mi se oduzima. Tresla sam se i činilo mi se ću se ugušiti – počinje svoju ispovest Ana.

Iako je u početku sve pririsivala iznenadnom napadu panike, pravi šok doživela je kada je u kupatilu videla svoje telo prekriveno crvenim pečatima. Sutradan je otrčala kod lekara, a na njenom telu nije bilo nijednog traga od pečata, a lekarske analize pokazale su da je potpuno zdrava.

Tokom jedne noći dok je vozila kola, ista situacija se ponovila. Osetila je trnjenje tela i oduzimanje, izgubila je kontrolu nad volanom i udarila u drvo pored puta, gde su se kola zapalila.

– Borila sam se da izađem, ali nikako nisam uspevala da otvorim vrata. Kada sam već počela da se gušim od dima i gubim nadu da ću se izvući, videla sam kako staju neka kola i ljude koji trče ka meni – priseća se ona kao kroz maglu, jer je odmah posle toga izgubila svest. Njenim agonijama nije bilo kraja. Telo joj se oduzimalo, a osipi su se pojavljivali i nestajali istom brzinom.

(opanak.net)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …