Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIČA KOJA SE PREPRIČAVA ŠIROM SRBIJE: Dan pred SVADBU otišla je kod VRAČARE, od tada je sve krenulo po ZLU

PRIČA KOJA SE PREPRIČAVA ŠIROM SRBIJE: Dan pred SVADBU otišla je kod VRAČARE, od tada je sve krenulo po ZLU

zena- verovanje- gatanje- proricanje- vesticarenje- sveca

 

Neposredno pred udaju, Ana, dvadesetosmogodišnja devojka, odlučila je da poseti vračaru. Gledajući u njenu sliku vračara je izgovorila jezivu rečenicu:

– Ogromna nesreća zadesiće te u narednih šest meseci, ovaj brak nosi nesreću i smrt – rekla je, ali Anina euforija oko braka je bila prevelika, tako da je samo odmahivala glavom.

Međutim, već nekoliko dana posle svadbe, Ana je počela da gubi snagu i volju. Toliko je bila umorna da je samo ležala u krevetu, a u čemu je problem nisu mogli ni lekari da otkriju, jer su joj nalazi uvek bili dobri.

– Ležala sam u krevetu jedan dan i gledala film, kada sam osetila kako telo počinje da mi se oduzima. Tresla sam se i činilo mi se ću se ugušiti – počinje svoju ispovest Ana.

Iako je u početku sve pririsivala iznenadnom napadu panike, pravi šok doživela je kada je u kupatilu videla svoje telo prekriveno crvenim pečatima. Sutradan je otrčala kod lekara, a na njenom telu nije bilo nijednog traga od pečata, a lekarske analize pokazale su da je potpuno zdrava.

Tokom jedne noći dok je vozila kola, ista situacija se ponovila. Osetila je trnjenje tela i oduzimanje, izgubila je kontrolu nad volanom i udarila u drvo pored puta, gde su se kola zapalila.

– Borila sam se da izađem, ali nikako nisam uspevala da otvorim vrata. Kada sam već počela da se gušim od dima i gubim nadu da ću se izvući, videla sam kako staju neka kola i ljude koji trče ka meni – priseća se ona kao kroz maglu, jer je odmah posle toga izgubila svest. Njenim agonijama nije bilo kraja. Telo joj se oduzimalo, a osipi su se pojavljivali i nestajali istom brzinom.

(opanak.net)

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …