Home / ZANIMLJIVOSTI / Priča o ovoj fotografiji je toliko jeziva da će vam se podići kosa na glavi, a tek kada čujete koje je posledice izazvala…

Priča o ovoj fotografiji je toliko jeziva da će vam se podići kosa na glavi, a tek kada čujete koje je posledice izazvala…

duh

Džuli Kokroft (55), lovac na paranormalne pojave, bila je svedok jedne veoma neprirodne pojave, koju ni ona nije mogla da objasni, a nakon koje je njena kolegincia doživela veliki stres i postala depresivna.

Naime, ona je sa svojim timom za istraživanje boravila u dvorcu Spofort u blizini grada Harogate u engleskoj provinciji Severni Jokšir.

Kako kaže, snimila je jednu ženu iz tima koja je bila okrenuta leđima kada su je uhvatile ruke i pored njene glave se pojavila glava psa, međutim, nije želela da otkrije identitet koleginice kako bi je zaštiti, ali tvrdi da je žena u šoku i teškoj depresiji.

– Videla sam da su se oko nje omotale ruke. Ne znamo šta je to bilo. S nama je bio i njen suprug. Oboje su se nakon ovoga promenili, u depresiji su i više nisu ljudi kakve sam poznavala – tvrdi Džuli, piše Daily Mail.

Dvorac Spofort je uništen u građanskom ratu koji je trajao od 1642. do 1646. godine, a Džuli je fotografije ovog, prema verovanju ukletog dvorca, snimila pre dve godine i tvrdi da žena koju su zagrlile ruke i dan danas ima psihičkih problema.

– To je bila prva fotografija paranormalnog koju sam napravila. pregledali su je i stručnjaci, koji nisu mogli da je objasne, ali ni da pobiju tvrdnje – kaže Džuli.

Kokroftu su inače paranormalne pojave počele da interesuju dok je još bila dete, a tvrdi da je imala 11 godina kada je prvi put videla duha.

– Želim još više da istražujem paranormalne pojave i da prikupim što više dokaza o tome – zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …