Home / ZANIMLJIVOSTI / PRILIKA KOJA SE DOBIJA JEDNOM U ŽIVOTU: Ova zemlja TRAŽI RADNIKE i nudi BESPLATNU avionsku kartu, osiguranje i smeštaj, a plata je 1500 DOLARA!

PRILIKA KOJA SE DOBIJA JEDNOM U ŽIVOTU: Ova zemlja TRAŽI RADNIKE i nudi BESPLATNU avionsku kartu, osiguranje i smeštaj, a plata je 1500 DOLARA!

dubai

Jedan od najluksuznijih šoping odredišta Srednjeg istoka “Al Hazm” nudi specijalnu poslovnu ponudu u gradovima Ujedinjenih Arapskih Emirata za 10 izvršilaca, koja traje još danas.

U pitanju je posao za frizere, koji će pored besplatne povratne avio-karte, vize, zdravstvenog osiguranja, dodatne obuke i plaćenog smeštaja, dobiti i platu od 1.500 dolara, bonuse i bakšiš!

Očekuje se da kandidati imaju petogodišnje frizersko iskustvo, za ovo radno mesto potrebno je znanje engleskog jezika i uredno poslata radna biografija.

– Treba da je pouzdan i precuzan. Da se jasno izražava i da je sposoban za dobar odnos sa klijentima.

Potrebno je da ima izražene uslužne veštine, sa prijateljskim, pozitivnim stavom. Mora da bude orijentisan na detalje, da kvalitetno upravlja vremenom poštujući prioritete i rokove u užurbanom okruženju.

Takođe, poželjno je da je prilagodljiv na promene, kao i da piše, čita i komunicira na engleskom jeziku – neki su od uslova koje bi kandidat trebalo da ispunjava.

Za uzvrat, za najuspešnije frizere obezbeđuje se i kratka obuka u Milanu.

Salon lepote inače je smešten u veoma luksuznom šoping centru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima “Al Hazm”, koji obiluje trendi buticima, restoranima i kafeima, i izgrađen je u klasičnom evropskom stilu u srcu modernog arapskog sveta.

Pogledajte video:


(Izvor: Srbijadanas.com)

Check Also

POMETNJA I PANIKA U HRVATSKOJ! POJAVILE SE OGROMNE RUPE KOJE GUTAJU SVE PRED SOBOM (VIDEO)

Najveća rupa koja se otvorila u zemlji posle zemljotresa u Hrvatskoj u blizini Petrinje, i …