Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIZNALA DA JE SPAVALA SA UČENICIMA: Profesorka Maja iz Tuzle OPISALA sve šta su JOJ RADILI! Osećala sam se loše, ali nisam im mogla reći NE

PRIZNALA DA JE SPAVALA SA UČENICIMA: Profesorka Maja iz Tuzle OPISALA sve šta su JOJ RADILI! Osećala sam se loše, ali nisam im mogla reći NE

Maja ima 45 godina ima dvoje dece, a ovo je njena priča, ispovest, greh, život…
zena
Maja je profesorka iz Tuzle koja se udala vrlo rano pa je s 19 godina „pobegla“ od obaveza na fakultetu kako bi se udala, piše Avaz. Njenim akademsko obrazovanim roditeljima to je teško palo.

Nakon udaje, s roditeljima niz godina nije komunicirala, ali u braku nije bila srećna.

„Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je „prvi naišao“. Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogrešila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu“, rekla je Maja.

U braku je provela punih 25 godina, a kad danas sve zbroji i oduzme nije ga ni volela. Bar ne toliko da bi provela život s njim. Kad su dobili prvog sina, a kroz dve godine i drugog, Maja je počela da živi za svoju decu te je, priznaje, mnogo propustila.

Kad su njeni sinovi odrasli, poželela je da se ponovo oseti kao žena, poželjna i zadovoljna.

„Tad, nakon razvoda, postala sam MI*F, iako u početku nisam ni znala šta to znači“, kroz smeh govori Maja.

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladenačkim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

„Znam da su to tinejdžeri, deca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo“, tvrdi Maja.

Sve je izmaklo kontroli kad su joj njeni učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli slati poruke i zahteve za prijateljstvom na Fejsbuku. Neki su samo „lajkovali“ slike dok su se drugi odvažili pa su je pozivali na piće…

Njoj je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje pa je na neke ponude i pristala. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

„Nemate pojma kako je lep osećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali“, rekla je Maja s dubokim uzdahom.

Se*s s učenicima

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi pogrešno, ali njeni apetiti samo su rasli.

„Sa svakim sledećim sastankom htela sam još više. Se*s mi se osladio i nisam razmišljala o posledicama. Tad, jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MI*F“, otkriva.

Kad je saznala, istovremeno je bila srećna i tužna. Osećala se prljavo, ali nije mogla reći ne. Štaviše, njeni se*sualni apetiti toliko su porasli da je učenike počela zvati u svoj dom. Tad je prvi put imala se*s s dvojicom muškaraca odnosno tinejdžera.

Maja danas živi daleko od BIH. Ali, priznaje da je i dalje nezasitna i ne razmišlja o posledicama već u svakom danu sebično uživa – kao da je poslednji.

(Izvor: stil.kurir.rs/index.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …